Primer pla de Pepe Navarro

Pepe Navarro entra en pànic en conèixer què passarà en pocs dies

Pepe Navarro tornarà a estar contra les cordes per iniciativa d'Ivonne Reyes

Pepe Navarro no guanya per a disgustos, i en pocs dies rebrà les notícies que menys esperava. I és que haurà de tornar a acudir davant de la justícia arran d'una demanda contra ell que ja ha estat admesa a tràmit.

Pepe Navarro no ha sabut elegir bé els seus enemics. És cert que hi va haver un temps en què el presentador d''Esta noche cruzamos el Mississipi' era el rei de la televisió. Sí, perquè segons s'ha explicat diverses vegades a la televisió, Pepe tenia un gran poder a la indústria, gràcies a la seva influència i capacitat de convocar l'audiència davant de la pantalla.

Eren altres temps i llavors Ivonne Reyes, una de les seves parelles, era la baula feble a la batalla pública que van començar. La model defensava que Alejandro, el seu fill, era també fill de Pepe, encara que ell ho negués.

Però ara, amb el pas dels anys, Pepe ha perdut influència i capacitat d'aixecar el telèfon per donar indicacions mentre que Ivonne ha persistit en el seu esforç.

La veneçolana ha demostrat paciència i fermesa a la seva comesa, fins al punt que va aconseguir que un jutge dictaminés que Pepe era el pare d'Alejandro. El camí, segons relata Ivonne, no ha estat fàcil i ha estat ple d'«amenaces, trucades continuades i por». Assegura que Pepe «mai» li ha posat la mà a sobre, però que «hi ha moltes maneres de sentir por».

Ha estat una de les moltes intervencions a la televisió d'Ivonne aquests últims mesos. Fins que Pepe, que no va aconseguir demostrar que Alejandro no és fill seu, es va atipar i va entrar per telèfon a 'Viva la vida', carregant contra ella i contra tots. Ara, Ivonne ha reaccionat com ho sol fer quan les coses es posen lletges.

La denúncia a la qual Pepe Navarro haurà de fer front

Pepe Navarro haurà de tornar a acudir als tribunals, en poc temps. Així ho ha explicat Ivonne a la gala de lliurament dels Premis Platino: «Ja es van assabentar de la demanda que vaig interposar per por. Va molt bé, ja ho sabrà, he denunciat».

L'expresentadora no volia incidir gaire en els detalls, però va avançar que s'ha sentit assetjada i que la demanda està admesa a tràmit. «Ben aviat tindrem un altre judici», va afirmar.

Pepe Navarro i Ivonne Reyes.
Pepe Navarro tornarà als jutjats per iniciativa d'Ivonne Reyes | CatalunyaDiari

Pepe no va tenir objeccions ni filtre a l'hora d'entrar per telèfon en un programa de televisió i insultar Ivonne i Vanessa Martín. Vanessa també ha acusat Pepe de maltractaments. «Indignes», «farsants», «repugnants» o «pocavergonyes»  van ser alguns dels qualificatius que els va dedicar, cridant i de mala manera.

Ara Ivonne ha posat aquest i altres episodis similars a les mans de la justícia, que ja ho ha admès a tràmit. Ja va avisar fa unes setmanes que cada vegada que s'ha sentit amenaçada, ho ha denunciat i que ho continuarà fent tant als jutjats, com als mitjans de comunicació. És a dir, la història de mai acabar.

Pepe ja té condicions per repetir la prova de paternitat

Ivonne Reyes també ha donat suport totalment al seu fill, per les declaracions d'Alejandro contra Pepe. «Jo li vaig deixar parlar, aquí no em fico. Entenc perfectament que Alejandro vulgui parlar perquè és la seva opinió, el seu sentiment».

Ivonne prefereix que el seu fill «estigui fora de tot, però realment, si ell pren una decisió, té tot el dret a parlar una, dues, cinquanta vegades».

Pla general d'Ivonne Reyes posant a un photocall
Pepe Navarro es veurà les cares amb Ivonne als tribunals | Europa Press

Alejandro Reyes ja ha posat una condició a Navarro per repetir les proves d'ADN per confirmar la filiació: ha de ser al Centre de Toxicologia. El jove actor, que ara mateix està estudiant Art Dramàtic i Business and Marketing a Miami, no es refia del seu pare. Per aquest motiu no es vol fer les proves en un centre privat.