Primer pla de Sonsoles Ónega somrient

Sonsoles Ónega deixa la seva parella muda amb el vídeo que mai esperava veure

Sonsoles Ónega ha compartit unes imatges a les xarxes socials on es mostra sincera i natural

Sonsoles Ónega és una de les presentadores de moda a Telecinco en estar al capdavant de 'Ya es mediodía' i 'Ya son las ocho'. Però, malgrat la seva popularitat, és força gelosa de la seva vida més personal. Tot i això, ara ha fet una excepció compartint un vídeo on apareix com mai ho ha fet: al natural, sense maquillatge.

La seva família, els seus seguidors i fins i tot el seu xicot, l'arquitecte César Vidal, s'hauran quedat al·lucinats en veure les esmentades imatges. Sí, perquè no només ha ensenyat el seu camerino i el seu vestuari sinó que s'ha mostrat tal com és, sense artifici pel mig.

Sonsoles Ónega sorprèn ensenyant el seu racó més privat

La presentadora, molt combativa amb Marta Riesco aquests dies, ha volgut donar contingut a les xarxes als espectadors dels seus espais i als seus seguidors. Per aquest motiu, no ha dubtat a mostrar-los per primera vegada el seu camerino a 'Mediaset'.

Fotomuntatge de Sonsoles Ónega entrant al seu camerino
Sonsoles Ónega ha mostrat per primer cop el seu camerino | FACEBOOK: YA ES MEDIODÍA

I això li ha permès, entre altres coses, ensenyar la seva col·lecció de sabates tan espectacular. Això sí, ha reconegut que «tinc molts, mai els he comptat. Però, en realitat, no són meus, són de Telecinco».

«Tinc sabates de tota mena. Uns els compra l'estilista i els altres són heretats», reconeixia. De la mateixa manera, ha mostrat que li deixen la roba de cada programa al seu camerino amb la data del dia.

A més a més, ha explicat que el camerino el té per viure «moments de tranquil·litat, abans del programa i després d'aquest. Quan estàs saturada, puges aquí i et relaxes, llegeixes els diaris...».

Sonsoles Ónega, al natural

La periodista ha sorprès per aquesta exposició que ha fet d'una faceta privada de la seva vida, però també perquè ha aparegut públicament al natural. Sí, sense cap rastre de maquillatge. És més, ha confessat que l'esmentat camerino l'aprofita per gaudir d'un moment d'autobellesa.

En aquest punt, ha explicat els seus trucs per estar més maca. Per això ha explicat que posa especial atenció a cuidar la zona del contorn d'ulls i fins i tot que ho fa amb els productes de la marca 'Bella Aurora'. I és que ha reconegut que «tinc unes ulleres que 'puf', és el que em costa més treballar».

Fotomuntatge de Sonsoles Ónega maquillant-se al seu camerino
Sonsoles Ónega ha compartit els seus trucs de bellesa | FACEBOOK: YA ES MEDIODÍA

Així mateix, ha aconsellat als seus seguidors que es cuidin la pell diàriament «amb cremes bones». A això afegia: «Ara mateix estic amb la cara rentada, així en va venir una al món. Però amb les cremes tens la sensació de la pell molt més lleugera, elàstica, que no t'estira i que notes que s'està hidratant».

Fins i tot ha reconegut que pel sol li apareixen taques a la zona del bigoti i a les galtes, especialment des que va ser mare. Per aquesta raó, intenta fer servir «una bona crema que ja té el factor de protecció solar dins de la fórmula. D'aquesta manera, s'evita estar pendent de si la crema solar, si la hidratant».

Fotomuntatge de Sonsoles Ónega al seu camerino explicant la seva rutina de bellesa
Sonsoles Ónega s'ha mostrat sense maquillatge | FACEBOOK: YA ES MEDIODÍA

Aquí no ho ha quedat tot, ja que ha donat un altre consell més: «És molt important netejar la pell diàriament. Us diria que és tan important fer servir bones cremes com una òptima neteja del rostre en acabar el dia. És necessària encara que no et maquillis, perquè a fora hi ha pol·lució».

«Sempre hi ha residus a la pell que cal retirar a la nit, abans de posar-se la crema per dormir. És una manera que aquesta entri millor a la pell, que sigui efectiva i que et fiquis al llit amb sensació de neteja. Dedica't quinze minuts al dia, dedica'ls a la teva pell», aconsellava.