Imatge d'Antonio David Flores al cotxe.

Antonio David Flores envia el missatge a Rocío Carrasco que ho pot canviar tot

És habitual que Rocío i Antonio David es llencin dards enverinats des que ella va trencar el seu silenci

Antonio David Flores està fart d'estar al punt de mira. Setmana sí i setmana també acapara algun titular. Cansat de tot això, l'excol·laborador televisiu ha decidit fer un cop sobre la taula i pronunciar-se sobre l'última polèmica, la trucada de la seva exdona a Marta Riesco.

El telèfon, element crucial per demostrar la veritat

Recentment, la reportera de Telecinco assegurava haver rebut una trucada telefònica de la Rociíto. Segons va explicar Marta Riesco, la mare de Rocío Flores s'hi va posar en contacte a través del director d'una coneguda revista.

«Conscient que em poden gravar i pot ser utilitzat en contra d'Antonio David, els hi dic que gràcies, però que no estic interessada. En aquesta conversa bàsicament em va dir que volia que ens coneguéssim. Em diu que és un projecte professional que em pot interessar», va revelar Riesco.

Marta Riesco plorant a 'Ya son las ocho'
Marta Riesco ho passa malament   | Mediaset

La veritat és que les declaracions de la reportera sobre aquest assumpte no l'han deixada en gaire bon lloc els últims dies. Són molts els que consideren que la periodista menteix, entre ells els col·laboradors de 'Sálvame' i Terelu Campos.

Antonio David Flores ha decidit trencar el silenci

Davant d'aquesta situació, Antonio David Flores s'ha volgut pronunciar sobre això. I és que considera que aquesta trucada estava completament «enverinada».

A través del canal de Youtube, Flores ha expressat el que pensa sobre aquest assumpte. Aquest és de moment l'únic altaveu de què disposa després que l'acomiadessin de Mediaset.

Antonio David Flores ha confessat que es va quedar completament «gelat» quan va escoltar les paraules de Marta a 'Ya son las ocho'. Encara que coneixia aquesta trucada de Rociíto, no sabia que la reportera ho explicaria en directe i ha volgut deixar clar que ell no hi té res a veure.

Foto d'Antonio David Flores, seriós.
Antonio David Flores no vol ser el centre d'atenció   | GTRES

«No estic darrere d'aquesta història, però hi tinc alguna cosa a veure. Sí, seria el gran perjudicat», així ha començat el discurs el pare de Rocío Flores.

Després, Antonio David Flores ha titllat aquesta trucada com «la trucada de la traïció».

«Em truca Marta des d'una trucada normal i no li agafo el telèfon perquè estic menjant amb els meus advocats. Aleshores, ella truca a un dels meus advocats, parlen durant sis minuts. Llavors, parlo amb ella i m'explica la mateixa conversa que explica a 'Ya son las ocho', ha assenyalat.

Primer pla Marta Riesco
Marta Riesco, la protagonista de la situació | Telecinco

«M'explica que li han intentat fer una trampa. M'explica que Rocíito ha parlat amb ella per oferir-li una oferta que no pot rebutjar. Jo li dic que faci el que vulgui, no tornem a parlar-ne fins dies després», ha afegit Flores.

Per donar veracitat a l'assumpte, al costat de les seves paraules ha ensenyat captures de pantalla de la conversa.

No són uns mentiders

És clar que Antonio David Flores no vol que ningú titlli de mentidera Marta. Després de tot, la jove reportera ja ha patit molt els últims mesos i ningú ha de desmentir alguna cosa que ell mateix sembla conèixer a la perfecció.

D'altra banda, la periodista no es cansa de repetir que té «proves de la trucada». Li molesta que hi hagi qui no la cregui, especialment els seus companys de professió.

Rocío Carrasco posant seriosa
Rocío Carrasco, imparable   | Mediaset

Des que va sortir a la llum la seva relació amb Antonio David Flores, la jove va assegurar que havia perdut amics. Ara aquests mateixos sembla que són alguns dels que la titllen de mentidera.