Muntatge de fotos d'Olga Moreno amb Rocío Flores.

Olga Moreno ho deixa tot en saber que Rocío Flores s'ha quedat sola

Olga Moreno dona suport a Rocío després d'un comiat sense data de tornada

Olga Moreno sempre ha donat suport a la seva fillastra Rocío Flores en els més de 20 anys que fa que conviuen juntes. No l'ha deixat mai de banda i està orgullosa d'haver-la criat al costat de qui fos el seu marit fins fa uns mesos.

Per a la filla d'Antonio David, l'andalusa ha estat la seva veritable mare perquè ha estat sempre als mals moments. I quan la influencer va decidir marxar de la casa familiar de Rociíto i Fidel Albiac, Olga Moreno va ser un dels seus pilars. Va ser la persona a qui va decidir confiar-li els seus problemes perquè l'ajudés a superar-los.

Tanmateix, tot i que sempre han tingut una bona relació, l'últim any una exclusiva d'Olga va posar en perill aquesta amistat. Però, finalment, sembla que han reprès una relació que comença a recuperar-se a poc a poc.

▶️ Vídeo del dia

Olga Moreno ho deixa tot per consolar Rocío Flores

Actualment, Olga Moreno ja és conscient que Rocío Flores perdrà una dona molt important a la seva vida com és la seva tia Gloria Camila. La veritat és que la filla d'Ortega emprendrà una nova aventura a Pesadilla en el paraíso, un reality que ja s'està gravant en una finca gaditana.

Fotomuntatge d'Olga Moreno i Rocío Flores
Olga Moreno no se separarà de Rocío Flores després de l'adeu d'un dels seus pilars. | CatalunyaDiari
 

Gloria Camila sempre ha donat suport a Rocío Flores en els mals moments. I per la seva escassa diferència d'edat, totes dues s'han explicat moltes confidències, unes que la filla de Rociíto només s'ha atrevit a explicar-les a la colombiana.

Unes poques hores abans que la jove marxés cap al sud d'Espanya, Rocío Flores ha compartit una story d'allò més emotiva, on ella apareix abraçada a la seva tia.

«T'espero d'aquí a dos mesos, t'estimo»

«Marxa la meva altra meitat. Només espero que gaudeixis al màxim i que ho donis tot. T'espero d'aquí a dos mesos, t'estimo», deia el breu text que la jove ha escrit durant les últimes hores al seu compte d'Instagram.

Fotomuntatge d'una story de Rocío Flores amb Gloria Camila.
El missatge de comiat de Rocío Flores a Gloria Camila. | Instagram: @rotrece
 

Gloria Camila ja ha arribat a la granja escola El Dorado, que pertany al municipi de San Pablo de Buceite. Es troba molt a prop de Jimena de la Frontera i del Parc Natural de les Alcornocales.

Serà tot un repte per a la germana de Rociíto i sap que haurà d'estar preparada per enfrontar-se a certs personatges. Alguns d'ells es caracteritzen per les seves polèmiques televisives, com és el cas de Pipi Estrada, Mónica Hoyos o del mateix Omar Sánchez.

Olga Moreno dona suport a Rocío Flores durant la seva absència

La veritat és que la colombiana ha deixat òrfena Rocío Flores i Olga Moreno haurà d'estar més pendent d'ella que en altres ocasions.

Imatge de Rocío Flores posant amb cara seriosa
La filla de Rociíto està trista després de veure-la marxar. | Instagram: @rotrece
 

Totes dues saben que quan es necessiten l'una a l'altra sempre hi són. I durant aquests dos mesos que tia i neboda estaran separades, l'andalusa no li fallarà a la seva fillastra.

Això sí, Rocío Flores també tindrà més suports morals a part d'Olga. I és que no es quedarà sola a Màlaga: el seu xicot li donarà tot l'amor possible perquè no trobi a faltar tant la seva tia.

Encara sense data d'estrena, el nou reality de Telecinco promet emocions fortes. I això que serà un format enregistrat, a excepció dels debats dominicals que presentarà Carlos Sobera en rigorós directe. Per la seva banda, Lara Álvarez serà l'encarregada de posar-se al capdavant de les gales dels dijous d'aquest nou reality, que sembla que arrencarà a mitjans de setembre.