Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Olga Moreno seriosa

Olga Moreno demostra a Rocío Flores que no està sola després de la seva gran baralla

Olga Moreno ha aconseguit aturar la gran batalla mediàtica

Olga Moreno és una de les dones que més notícies ha protagonitzat aquest any passat. De fet, encara continua a la primera línia d'unes quantes més, ja que la seva vida no para de sotmetre's a canvis.

La sevillana va provocar la guerra entre la família Flores quan es va separar d'Antonio David. Recordem que Olga Moreno es va enamorar i va iniciar una relació amb Agustín Etienne poc després que els seus camins es bifurquessin. Des de llavors, la tensió entre el clan i la dissenyadora han augmentat notablement.

I més encara entre Olga Moreno i Marta Riesco, que s'han llançat públicament unes quantes indirectes. Va ser a Twitter on la periodista va escriure un missatge en què la va acusar d'utilitzar els seus fillastres com a ganxo per guanyar Supervivientes i aconseguir més popularitat entre l'audiència.

Imatge d'Olga Moreno
Olga Moreno està atenta a la seva filla petita quan està amb la família del seu exmarit. | TELECINCO

Tot i això, aquesta guerra mediàtica ha fet un pas enrere. Ara, Marta Riesco ha assumit la seva responsabilitat en reconèixer que aquestes paraules estaven fora de lloc. Així que s'ha disculpat davant d'Olga Moreno per haver originat la mala tensió que hi ha entre elles.

Tanmateix, per entendre aquest moment pacífic a la vida d'Olga Moreno ens hem de remuntar a uns dies enrere: quan la periodista va donar la cobertura i va fer la retransmissió de la festa d'aniversari de la petita Lola el 26 de desembre. La cadena va televisar part dels detalls de la celebració de la filla petita del seu xicot.

«Sento moltíssim el mal que vaig poder fer, demano perdó»

Aleshores, Olga Moreno es va mostrar molt enfadada i decebuda per l'excés d'exposició de la seva petita. La veritat és que la reportera se n'ha penedit enormement i ha volgut expressar el seu perdó més sincer. Així que ha aprofitat la seva sortida en antena amb el programa Fiesta.

«En cap cas li vaig voler fer mal o que es molestés. Sento moltíssim el mal que vaig poder fer, demano perdó. No vaig pensar mai que suposaria un problema, però no tornarà a passar. Ho he passat malament, qualsevol cosa que dic o faig es converteix en una allau de crítiques constant, però tornarà a passar», es lamentava.

Olga Moreno hauria rebut aquestes paraules quan està a punt de mudar-se a Madrid amb el seu xicot. Tanmateix, el motiu d'aquestes declaracions té noms i cognoms: les dels fills del seu xicot. La periodista considera que ells són ara la seva nova família i no vol causar cap mal.

«Només vull que siguem feliços, tant ells com nosaltres», deia. Olga Moreno encara no s'ha pronunciat sobre aquestes paraules. No obstant això, sí que s'ha deixat veure pels carrers de Màlaga força nerviosa i inquieta per alguna cosa que la preocupa. Es rumoreja que haurà de traspassar la botiga de roba per les baixes vendes que està tenint aquest any. Haurem d'esperar per veure l'autèntica reacció de la sevillana.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp