Olga Moreno

Olga Moreno descobreix el traïdor que ha explicat què ha passat dins de casa

L'entorn d'Olga Moreno ha revelat intimitats de la dissenyadora

Olga Moreno està iniciant una nova etapa a la seva vida, i aquesta vegada molt ben acompanyada. O almenys així ho ha revelat el cercle més íntim de la sevillana.

Des de fa uns mesos, les sospites que Olga Moreno estava experimentant un intens romanç augmentaven. I al final, ho han acabat explicant qui menys esperava.

Resulta que el passat 20 d'agost, al programa conduït per Jorge Javier Vázquez, se n'han revelat molts detalls. I Belén Esteban ha estat l'encarregada de confirmar els rumors.

I és que Olga podria estar sortint amb el seu representant, l'argentí Agustín Etienne. Així mateix, aquest també va ser representant i amic íntim de Belén Esteban.

Una traïció a Olga Moreno

Doncs bé, Belén Esteban a Sálvame, a més de parlar d'aquest amor, ha aclarit com se n'ha assabentat. Cosa que, per descomptat, no agradarà gens a la dissenyadora.

«Vaig saber fa dos mesos per amigues d'Olga», ha comentat l'Esteban. I com era d'esperar, la col·laboradora de Sálvame no ha callat.

Olga Moreno posant somrient
Olga Moreno fa uns mesos somrient davant la nova etapa | GTRES

En concret, Belén ha deixat anar una advertència a Olga Moreno sobre el cercle d'amigues de què s'envolta. Per què, quin tipus d'amistats revelarien aquesta mena d'intimitats?

Davant d'això, la col·laboradora li ha deixat anar així que hauria d'anar amb compte amb les amigues que 'se'n van de la llengua'. I no n'hi ha per menys.

Un romanç en secret

Des de fa unes quantes setmanes, diferents mitjans de comunicació s'han fet ressò d'aquest rumor sobre la relació entre Olga Moreno i Agustín Etienne.

Encara que des d'estiu aquest amor ja començava a 'estirar espurnes'. I malgrat que Olga Moreno ha intentat per tots els mitjans que no sortís a la llum, ja era impossible mantenir-ho en secret.

Doncs bé, al final han estat les seves mateixes amigues les que han corregut la veu. I és que, per a temes de l'amor sempre cal anar amb compte.

Fa unes setmanes, Marta López, gran amiga d'Olga Moreno, va voler sortir en defensa seva. Així que va ser intermediària entre la sevillana i l'enrenou mediàtic que s'estava creant.

Fotomuntatge d'Olga Moreno i Marta López
L'amistat d'Olga Moreno i Marta López s'enforteix amb el temps | GTRES

«M'ha dit que no entrarà en res», va comentar Marta. Tot i això, aviat els altres col·laboradors van comentar les trobades entre Olga i Etienne.

▶️ Vídeo del dia

Així és el nou amor d'Olga Moreno

Doncs ja és gairebé una confirmació, tots dos mantenen alguna cosa més que una amistat. Una cosa força peculiar, ja que l'argentí és, a més a més, representant de Rocío Flores i Antonio David. Així mateix, Agustín Etienne va ser representant i amic íntim de Belén Esteban, amb qui va tenir alguna disputa professional.

Imatge d'Olga Moreno amb Agustín Etienne
Agustín Etienne i Olga Moreno es deixen veure al carrer | Europa Press

La parella d'Olga Moreno va tenir un paper fonamental en el judici civil de 'la princesa del poble' contra Toño Sanchís. Ell dirigia l'empresa de representació d'artistes, 'Lorant S.L'.

Tot i això, Belén Esteban segueix tenint un gran afecte cap a Etienne: «Jo l'he estimat com a un amic sempre i com algú de la meva família». L'argentí va ser la mà dreta de Sanchís i amb l'enrenou judicial, va voler posicionar-se a favor de Belén i deixar de treballar amb el representant d'artistes.

La nova parella d'Olga Moreno va sortir amb Arancha de Benito, l'ex de Guti, durant sis anys, des del 2013 fins al 2019. Tot i això, el conductor de Sálvame ha deixat caure també la fama de «pantera rosa» que l'envolta.

I és que, Jorge Javier Vázquez ha insinuat que l'argentí té bons dots per ser un bon amant. Així les coses, sembla que Olga Moreno ha passat pàgina en la seva història amb Antonio David. Ara l'espera una nova etapa en la seva vida amorosa.