Olga Moreno a un photocall

Olga Moreno i la seva filla Lola es neguen a viure amb ell després del que ha fet

Olga Moreno es pronuncia sobre els rumors de la seva suposada nova il·lusió

Des que es va saber que Antonio David i Olga Moreno se separaven, no han parat de sorgir rumors sobre possibles noves parelles. Tot i que Antonio David no va trigar a confirmar la seva relació amb Marta Riesco, Olga Moreno va preferir mantenir-se al marge i abandonar la vida pública.

La guanyadora de Supervivientes 2021 va optar per allunyar-se dels focus de la televisió després de tot l'enrenou mediàtic. En els últims mesos, s'ha sabut poc sobre la vida d'Olga Moreno. Rocío Flores pujava una instantània a Instagram on se les veia a totes dues, deixant així entreveure que havien recuperat la seva relació.

Encara que l'hermetisme d'Olga Moreno sembla que està arribant al final. El cap de setmana passat, saltava una notícia que feia saltar totes les alarmes. Olga sembla haver trobat una nova il·lusió.

Tot i això, diverses persones properes a Moreno sembla que no estan d'acord amb aquestes informacions.

Olga Moreno, enamorada suposadament del seu representant?

El cap de setmana passat saltava la bomba que Olga Moreno hauria aconseguit superar definitivament Antonio David amb un nou home. El paparazzi Sergio Garrido anunciava a Ya es verano que havia estat la mateixa Olga qui li ho havia confirmat.

Primer pla d'Olga Moreno somrient
Olga Moreno hauria trobat una nova il·lusió. | Instagram
 

«Ella està molt feliç. Em va dir que estava il·lusionada i que feia molt de temps que no sentia això», comentava el paparazzi. Ho va confessar en un casament d'un amic en comú: «Em va ensenyar una foto i em va dir que era la seva nova il·lusió».

«És un home maco que trepitja molt Telecinco (darrere de les càmeres) i que tothom al plató el coneix», revelava el periodista davant la sorpresa dels col·laboradors. El paparazzi no va voler revelar el nom d'aquesta persona, però, tot i això, tothom va començar a especular sobre la identitat d'aquest home.

I tot apuntava que era Agustín Etienne, el seu representant. Però no només es tracta del representant d'Olga Moreno, sinó també de tot el clan Flores.

Agustín Etienne hauria estat qui va impulsar la carrera televisiva d'Olga Moreno. I qui la va animar a participar a Supervivientes 2021, un concurs del qual va sortir proclamada guanyadora.

▶️ Vídeo del dia

Olga Moreno prefereix seguir allunyada del focus mediàtic

Olga, de moment, ha preferit mantenir-se allunyada dels mitjans i no donar gaires explicacions sobre què fa amb la seva vida. En una entrevista recent per a La Razón al mes de juliol, Olga Moreno va declarar que no buscava parella: «No tinc xicot, ni en vull. Almenys de moment...».

«No sé què pot passar el dia de demà, i a veure si d'aquí a un mes em sortirà algú i em prendràs per mentidera», confessava Moreno.

Imatge d'Olga Moreno.
Olga Moreno ha decidit allunyar-se de la televisió. | GTRES
 

«Vull esperar un anyet perquè ara no em ve de gust». Aleshores, els rumors del seu possible affaire amb el seu representant ja circulaven, i Moreno no va dubtar a aclarir-ho: «Però amb el meu 'repre'? Ja el que em faltava... És molt maco i el que tu vulguis, però no m'he fixat mai en ell», responia Olga Moreno.

A més, amics propers, com Jorge Pérez, es pronunciaven sobre el tema: «Poso la mà al foc que no hi ha res entre tots dos... Res de res».

Com és habitual, quan una notícia d'aquestes característiques salta, comencen a desfermar-se tota mena d'especulacions. Fins i tot alguns mitjans van arribar a afirmar que ja estaven vivint junts, però, de moment, això només són rumors.