Raquel Bollo somrient de perfil

Raquel Bollo confirma la notícia de la seva nena i revela quin nom ha escollit

Raquel Bollo s'ha sincerat sobre la seva nova faceta

No hi ha cap mena de dubte que, en els últims anys, la vida de Raquel Bollo ha fet un gir de 180º. I és que la sevillana va passar de ser una de les col·laboradores estrella de Sálvame a desaparèixer del format de les tardes.

Encara que el seu comiat va fer parlar molt i tot apuntava que no tornaria a la televisió, finalment, no va ser així. Uns anys més tard del seu adeu de l'esmentat programa, l'extertuliana tornava a la càrrega col·laborant amb un altre espai de la cadena, Viva la Vida.

▶️ Vídeo del dia

Tot i això, un altre cop el destí va impedir que l'empresària seguís la seva carrera televisiva perquè, un temps després, es cancel·lava definitivament el format d'Emma García.

A partir de llavors, Raquel Bollo ha desaparegut del focus mediàtic i tot el que se sap de la seva vida és gràcies a les xarxes socials, on treballa com a influencer.

Justament, fa unes quantes setmanes, la sevillana va oferir un altre detall de la seva intimitat a tots els seus seguidors, ja que va revelar qui són les seves il·lusions des de fa anys.

Raquel Bollo, unida a uns membres molt especials de la seva família

Des de fa un temps que no se sap res sobre la vida privada de Raquel Bollo. Concretament, des que es va acabar Viva la Vida el mes de juliol passat. Segurament per a ella va ser un cop dur perquè amb la cancel·lació d'aquest espai ja no comptaria amb més intervencions als platós.

Això sí, la sevillana ja ha confessat que no descarta tornar a treballar a la televisió. Fins i tot va afirmar que l'encantaria treballar amb la mateixa Sonsoles Ónega.

«Te n'aniries a Antena 3 amb Sonsoles Ónega a treballar?», li van preguntar en una ocasió. I Raquel Bollo va expressar que «encantada». «Treballaria en qualsevol format on em senti còmoda», va prosseguir.

Fotomuntatge d'story d'Instagram de Raquel Bollo
Raquel Bollo té clar que estaria encantada de treballar amb Sonsoles. | Instagram @RAQUELBOLLO
 

Tot i això, sembla que, de moment, no entra en els seus plans treballar novament com a col·laboradora. I és que a l'extertuliana li va a molt bé tant personalment com professionalment parlant. A més de comptar amb la seva pròpia firma de moda, Raquel Bollo també té una infinitat de compromisos professionals com influencer.

Fa uns dies, posava amb Virginia Troconis, la dona de Manuel Díaz 'El Cordobés', als premis Escaparate, on va triomfar amb el seu exclusiu look.

Per descomptat, no hi ha cap mena de dubte que l'empresària està completament centrada en la seva vida professional. Tot i això, en els últims anys, també està molt enfocada en una altra faceta: la d'àvia de família.

I és que, com es pot observar al seu Instagram, a Raquel Bollo li cau la bava amb les seves dues netes. Totes dues són la il·lusió de la seva vida: Jimena i Junquera van néixer al febrer i juliol del 2020, respectivament.

D'aquesta manera, la influencer es va estrenar com a àvia per partida doble a l'any de la pandèmia i, des de llavors, no para de presumir a Instagram de les dues petites.

Justament, fa unes setmanes, la sevillana publicava una imatge al costat de Jimena, la seva neta per part de la seva filla Alma Cortés a Instagram, on es va sincerar com mai.

«Me l'acaben de portar i no m'he pogut resistir… Diuen que l'amor perfecte no arriba fins que els nets neixen. I jo només puc dir que quan sento 'ela' o 'iaia' (cadascuna em diu d'una manera diferent)... és un sentiment inexplicable», escrivia summament emocionada.

Raquel Bollo sobre ser àvia: «Per mi va ser un disgust»

Per descomptat, no és la primera vegada que Raquel Bollo ensenya les dues il·lusions de la seva vida a les xarxes socials. I és que, com sempre demostra, per a ella són els seus pilars fonamentals en la seva vida.

Encara que la veritat és que hi va haver un temps que li va costar assimilar que es convertiria en àvia amb 44 anys. Per part de la seva filla Alma Cortés, no va ser una notícia fàcil d'assumir perquè la noia amb prou feines tenia 21 anys.

«Per mi va ser un disgust. Ella és jove, està estudiant una carrera i no és el que jo volia per a ella», va confessar al seu moment. Tot i això, ara que ja ha passat un temps, l'empresària només pot admetre que les petites són l'alegria de la casa.