Rocío Carrasco i Olga Moreno en una imatge d'arxiu amb un muntatge de dues fotografies

Olga Moreno està d'enhorabona: guanya a Rocío Carrasco als jutjats

Olga Moreno venç als tribunals a Rocío Carrasco

Olga Moreno ha guanyat als jutjats a Rocío Carrasco. L'Audiència Provincial de Madrid ha desestimat el recurs d'apel·lació interposat per la filla de Rocío Jurado contra la flamant guanyadora de 'Supervivientes 2021'. El diari 'La Razón' ha ofert l'exclusiva d'aquesta victòria judicial d'Olga Moreno sobre la filla de 'la més gran'.

En aquesta demanda interposada per l'exdona d'Antonio David Flores, Carrasco denunciava a la sevillana per haver atemptat contra el seu dret a l'honor. I ho va fer quan Olga va assegurar en una entrevista que «va ser la salvació per a Rocío i David Flores», entre altres coses. Aquest reportatge, el primer que Olga Moreno va oferir als mitjans, rau sobre el casament de Rocío Carrasco i Fidel Albiac, celebrada l'any 2016.

«El dret a la llibertat d'expressió preval sobre el dret a l'honor»

Cal assenyalar que Rocío Carrasco va interposar aquesta demanda en el seu moment i la va perdre en els jutjats de primera instància d'Alcobendas (Madrid). Com que va creure que era injusta aquesta decisió judicial, Rocío Carrasco va interposar un recurs d'apel·lació sobre la sentència davant l'Audiència Provincial de Madrid.

Doncs bé, aquest ha estat desestimat en data de 19 de juliol de 2021. Considera que «no hi ha intromissió en el seu dret a l'honor i que el dret a la llibertat d'expressió preval sobre el dret a l'honor».

Estem parlant que és una sentència ferma contra la qual es pot presentar un últim recurs cassacional, si hi ha una acreditació d'un interès cassacional. Aquest s'interposarà davant el tribunal en un termini de 20 dies des que han començat a comptar, és a dir, des del 19 de juliol.

Cal assenyalar que l'opció d'aquesta classe de recurs només s'utilitza en casos molt especials. Per tant, el més lògic seria que Rocío Carrasco no torni a recórrer aquesta sentència i ho deixi tot com està ara.

Olga Moreno venç Rocío Carrasco en els tribunals

«Desestimem el record d'apel·lació interposat per a representació processal de la senyora Rocío Carrasco Mohedano contra la sentència número 117/2020 de Jutjat de Primera Instància número 3 d'Alcobendas», comença dient la decisió de la sentència.

«Imposem les despeses del recurs d'apel·lació a la part recurrent i les dels escrits d'impugnació, als impugnants, amb pèrdua del dipòsit constituït per a recórrer, així com el dipòsit de conformitat amb el punt nou de la Disposició Addicional Quinzena de la Llei Orgànica del Poder Judicial».

L'Audiència Provincial de Madrid exposa què falla en la demanda de Rocío Carrasco. «No s'especifica en la demanda quins fets concrets dels relatats suposen una intromissió il·legítima en la intimitat de la demandant», diu la sentència judicial.

«No s'aprecia la intromissió al·legada en el dret a la intimitat de la senyora Carrasco»

«La mateixa demandant hauria publicitat el seu futur enllaç matrimonial al qual es refereix a l'entrevista, de manera que no li havia sostret totalment la seva vida privada del coneixement del públic», prossegueix l'acte.

«D'altra banda, el distanciament de l'actora i els fills i la no assistència d'aquests al seu casament era un fet ben conegut pels lectors i espectadors assidus a les publicacions o programes de crònica social».

El cas és que «ja ha estat àmpliament airejat en aquests. Algun detall que revela l'entrevistada sobre els sentiments de Rocío i de David cap a ella o cap a la seva mare fan referència més a l'esfera privada d'aquests que a la de la pròpia demandant. No s'aprecia la intromissió al·legada en el dret a la intimitat de la senyora Carrasco», finalitza.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.