Antonio David Flores amb mascareta

Reunió urgent abans del documental: Antonio David ja té el pla d'atac a punt

La família Flores-Moreno viu un moment daurat. Antonio David els va reunir per z planejar l'estratègia de contraatac davant d'una tardor que es preveu molt moguda

Olga Moreno és el personatge del moment i Antonio David Flores, el seu marit, ho sap. El baló d'oxigen que ha suposat per al pare de Rocío Flores la victòria d'Olga a 'Supervivientes' és una cosa que no pensa desaprofitar.

Liquidat de Mediaset (de moment) i amb litigi obert contra la cadena per acomiadament improcedent, Antonio David prepara l'estratègia a seguir a partir d'ara. Tots hi tenen el seu paper: Olga i Rocío són les protagonistes, però hi ha molts intèrprets secundaris. Fins i tot ell mateix, que és el director de l'orquestra, pot acabar sortint a escena.

Sense oblidar, és clar, la part econòmica. De fet, és la fonamental, encara que no l'única.

Dinar de negocis familiars capitanejat per Antonio David Flores

Sobre la taula hi ha molts fronts oberts i cal organitzar-se bé, que hi ha molts diners en joc. Aquest va ser l'objectiu del discret dinar al qual van assistir Antonio David, Olga i Rocío per una banda i el representant d'Antonio David i de Rocío, Agustín Etienne, per l'altra.

Etienne és el mateix que a la final de 'Supervivientes' va empènyer David Flores a plató perquè sortís a felicitar Olga. Segons diversos vídeos gravats des de fora de plató que circulen per les xarxes socials, algú que respon al perfil del mànager familiar empeny clarament el noi perquè corri a abraçar Olga. Tot molt natural i espontani, vaja.

El dinar tenia un objectiu: definir bé els passos a seguir i els imports econòmics a demanar. Ara el protagonisme és d'Olga Moreno i cal esprémer el moment.

També van celebrar la recent victòria d'Olga Moreno enfront de Rocío Carrasco als tribunals, que han resolt que el 2016 Olga no va vulnerar l'honor de Rociíto quan va afirmar que «per als fills del meu marit no soc la seva mare, soc la seva salvació». Així doncs, Carrasco haurà de pagar les costes del judici.

 

Especial sobre Olga Moreno a Telecinco

Per començar, demà està previst que s'emeti el programa especial sobre Olga Moreno que Mediaset s'ha tret de la màniga. Orfes de la xutada setmanal de docusèrie de Rociíto, els espectadors demà en tindran la rèplica: Ara, Olga. Potser fins i tot té més d'un lliurament i es converteix en la sensació del mes d'agost, que hi ha molts temes a tractar.

Olga Moreno ja hauria guanyat gairebé 400.000 euros amb 'Supervivientes', entre el que ha cobrat setmanalment i el premi final.

Ara, interessa allargar la seva rèplica a Rocío Carrasco tot el possible i així anar facturant durant tot l'estiu. Telecinco també està per la labor, ja que cal omplir nits i liderar l'audiència també a l'agost.

Rocío Flores, la col·laboradora necessària

En l'estratègia que Antonio David té al cap, Rocío Flores és fins i tot més important que Olga. La col·laboració de la jove a 'El Programa de Ana Rosa' està pràcticament tancada. A més, cobra un valor afegit, ja que la seva mare també treballa a Telecinco, a 'Sálvame'.

Ara tothom dissimula i dona temps a Carrasco per a prendre-li el pols al programa perquè es tranquil·litzi. Però ja la tenen dins, després d'una de les pitjors decisions que la dona de Fidel Albiac ha pres en la seva carrera (per diners, lògicament).

Que mare i filla es trobin 'casualment' en un passadís (amb les càmeres en directe, es clar) és qüestió de temps.

Fins que no es produeixi el retrobament mare-filla, l'interès està garantit i fins i tot hi pot haver diversos intents fins al retrobament final. Que no ho veurem en un plató, si es produeix? Temps al temps.

A la tardor arriba la segona part del documental de Rocío Carrasco, 'En el nombre de Rocío'. Això seguirà donant molt de joc i garanteix la presència del clan Flores-Moreno a la televisió durant mesos.

A més, Rocío o Olga tenen garantit participar al programa o reality que vulguin. Seran unes de les cares més cotitzades, la qual cosa permetrà a la família seguir pastant quantitats considerables de diners durant molt de temps. Són els nous nens mimats de Mediaset.

 

La tornada d'Antonio David a la televisió, més a prop que lluny

I després hi ha Antonio David. Ara el tenen vetat a La Fàbrica de la Tele (la productora de 'Sálvame'), ja que els que hi manen són David Valldeperas, Carlota Corredera, Jorge Javier... I són molt de Rociíto.

Si alguna cosa es demostra a Telecinco dia a dia és que el que avui és blanc, demà és negre.

Ana Rosa, hàbil com poques, va veure que la mina era en prendre partit per l'altra part. Va fitxar Rocío Flores i ja tenim la guerra muntada. Sense sortir de Mediaset, que a la fi és del que es tracta.

L'estratègia d'Antonio David passa per tenir 'aliats' en tots els programes de Telecinco i anar reforçant posicions de nou. Marta López a 'Ya es mediodíoa' i a 'Sálvame', Kiko Matamoros a 'Sálvame' i a 'Viva la vida', Ana Rosa controlada i la família (Amador, Gloria Camila, Ortega Cano) a favor seu. Tot en ordre.

Ara que Antonio David ha començat el contraatac, és també qüestió de temps que algun programa, encara que sigui 'Volverte a ver', de Sobera, obri la veda i el convidi.

Allà explicarà com de malament ho ha passat, com d'injustos han sigut amb ell i com s'estima els seus fills. I tornem-hi.

I darrere de tot, empenyent des de les ombres, Etienne, el representant. Facturant el 20% i ajudant Antonio David a moure els fils i a anar donant trames a l'espectacle. The show must go on.