Olga Moreno, esposa d'Antonio David Flores, concursant a 'Supervivientes'

Olga Moreno ja ho sap tot sobre la sèrie de Rocío Carrasco: La seva reacció

Moreno respondrà a Rocío Carrasco

Olga Moreno ha estat tres mesos a Hondures, però la seva família no ha trigat a compartir amb ella el que ha passat a Espanya. Rocío Flores ha revelat a 'El programa del verano' que la seva segona mare ja sap tot el que ha explicat Rocío Carrasco en el seu documental.

La dona d'Antonio David s'ha convertit en un dels personatges més cotitzats, tot i que molts col·laboradors s'han esforçat per entelar el seu triomf. I és que aquests acusen els seus defensors d'utilitzar a David Flores per guanyar-se l'afecte i el respecte de l'audiència.

Rocío Flores ha aprofitat la seva intervenció en els matins de Telecinco per negar que Olga s'hagi aprofitat del drama familiar. Així, la col·laboradora ha revelat que la supervivent ja és conscient de totes les acusacions que s'han abocat sobre ella.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

A més, Flores està encantada amb la victòria de l'empresària i no s'ha esforçat per dissimular l'entusiasme que li ha generat la notícia. «Estic contenta, radiant», ha comentat mirant a càmera.

La jove no ha tingut en compte que aquestes paraules atempten directament contra Rocío Carrasco, perquè demostren que la seva pitjor enemiga ha guanyat la batalla. A més que els espectadors han marginat a la nova reina del feminisme quan més ho necessitava.

El polèmic documental va registrar unes dades d'audiència extraordinàries i tots els mitjans de comunicació es van rendir davant la seva protagonista. No obstant això, 'Supervivientes 2021' ha desmuntat el famós testimoni i els fans de Rociíto no s'atreveixen a sortir a la llum.

Belén Ro i altres tertulians mantenen que tot segueix igual, ja que la dona d'Antonio David únicament ha vençut en un primer assalt. A la tardor Telecinco emetrà la segona temporada del programa de Rocío i l'audiència tornarà a acostar-s'hi.

Mentrestant, la neta de la Jurado ha explicat que la sevillana s'està adaptant als canvis a poc a poc. Encara ha d'assimilar molta informació, ja que han succeït massa esdeveniments durant els mesos que ha estat en el concurs.

Rocío Flores: «Olga segueix en xoc»

Tots els periodistes volen parlar amb Olga Moreno per saber com es troba després de viure una de les aventures més importants de la seva vida. «Segueix en xoc, està encara assimilant tot», comenta la col·laboradora a 'El programa del verano'.

La guanyadora de 'Supervivientes' està a punt de trencar el seu silenci per donar resposta al documental de Rocío Carrasco. Hi ha qui garanteix que aquest testimoni desmuntarà els capítols de Rocío, contar la verdad para seguir viva'.

Rociíto ha acusat Olga d'aliar-se amb Antonio David per convertir la seva vida en un infern, fins i tot ha aportat proves que demostren les seves paraules. En un dels episodis de la docu-sèrie va exhibir uns documents que deixaven en mal lloc a l'empresària.

La guanyadora de 'Supervivientes 2021' va concedir una entrevista a 'Sábado Deluxe' on va assegurar que Rociíto no es va preocupar del petit David quan va estar hospitalitzat. De fet, l'afectada va ensenyar davant de dos milions d'espectadors la factura d'un hotel que va reservar per estar a prop de l'infant.

La neta de Rocío Jurado sempre s'ha mostrat molt segura de tots els moviments que ha fet la seva madrastra. Per aquest motiu els ha promès als espectadors que donarà explicació a tot el que s'ha explicat.

«Tot en procés, a poc a poc», ha explicat la 'influencer'. Així tot, el públic està desitjant escoltar a la de Sevilla, ja que tenen moltes esperances posades en el seu testimoni.

Alguns periodistes ja parlen del ressorgiment mediàtic de l'exguàrdia civil, que porta apartat de l'esfera pública una bona temporada. Hi ha la possibilitat que s'animi a parlar amb algú per desmuntar el documental emès per Telecinco.

D'altra banda, els defensors de Carrasco insisteixen que la seva líder està explicant la veritat i que la justícia escoltarà les seves pregàries. El problema és que cap jutge s'atreveix a reobrir el cas per suposats maltractaments, ja que no hi ha proves suficients per a això.

Tanmateix, a la tardor s'estrenarà 'En el nombre de Rocío', la segona entrega del programa. I, de fet, prometen deixar al marge a l'antic tertulià de 'Sálvame'. Potser tenen por a la reacció de l'última guanyadora de 'Supervivientes'?