Muntatge Olga Moreno i Antonio David

Olga Moreno aclareix per fi si ha patit maltractaments per part d'Antonio David

Olga Moreno ha tancat l'assumpte públicament a través d'una revista

Olga Moreno va ser portada de la revista Semana fa set dies després de concedir una entrevista que ha generat un enorme enrenou. I avui torna a ser-ho després de veure la llum la segona part d'aquesta exclusiva. En aquesta, entre altres coses, ha tret la cara pel seu encara marit, Antonio David, negant que pugui ser un maltractador.

D'aquesta manera ha volgut tancar qualsevol xerrameca o rumor respecte a si ella n'ha estat víctima. I amb les seves paraules provocarà controvèrsia, ja que rebutja així el testimoni donat per la primera dona d'ell, Rocío Carrasco.

Olga Moreno defensa Antonio David

La sevillana a la primera part de l'exclusiva Setmana va deixar el pare de la seva filla Lola en evidència. I és que el va acusar directament de ser-li infidel i d'haver-la enganyat quan no s'ho mereixia. Però ara s'ha posicionat en un altre assumpte.

En concret, després de les acusacions de maltractament de Carrasco, s'ha volgut saber si Olga Moreno també els va patir. Una qüestió davant la qual no ha pogut ser més contundent: «No és un maltractador. No seria capaç ni de matar una mosca».

Imatge d'Olga Moreno.
Olga Moreno nega haver estat maltractada per Antonio David | GTRES

A això ha afegit: «M'ha tractat espectacular. He viscut 22 anys amb ell i he tingut un marit exemplar en aquest aspecte».

Olga Moreno parla de l'exdona d'Antonio David

Olga Moreno no només ha fet referència al seu encara marit sinó també a la seva exdona. I ho ha fet parlant sobre la docuserie que ella va fer: Rocío, contar la verdad para seguir viva. Una docusèrie que segons ha dit va fer mal als seus: «La gent no es pot fer una idea del que s'ha viscut a casa meva».

«Ha destrossat la meva família».

És més, ha afirmat amb rotunditat que aquesta producció va causar un enorme mal al malagueny. Tant és així que ha reconegut que «no sé com viu amb l'assetjament que li han fet». Fins i tot ha puntualitzat que, quan ella va tornar de participar a 'Supervivientes' , «em vaig adonar que era un home destruït».

Aquí no ha quedat tot, ja que ha exposat que «no em crec res de la docusèrie. No em fico en si Rocío és una dona maltractada o no. No en tinc ni idea, jo només sé el que tinc a casa meva».

Amb aquestes paraules, per tant, ve a desmentir novament el testimoni de Rocío, que va relatar entre llàgrimes els presumptes actes violents que va patir. Sense oblidar que també va posar sobre la taula la violència vicària que ell va dur a terme en la seva contra i que, segons ella, segueix realitzant actualment.

Olga Moreno i Rocío Carrasco
Olga Moreno, amb les seves paraules, posa en dubte el testimoni de Rocío Carrasco | La Noticia Digital

Tot i això, Olga no ha volgut entrar a fons en aquestes qüestions. En el que sí que ho ha fet ha estat en el tema del divorci d'ella i David. Assumpte sobre el que s'ha especulat moltíssim, arribant a exposar-se que si no es divorcien és pels assumptes judicials que tenen per davant.

Olga Moreno i Antonio David Flores pel carrer
Olga ha negat que qüestions judicials impedeixin el divorci   | GTRES

Pel que fa a tot això, Moreno ha deixat clar que aquestes xerrameques són falses. Nega que no hagin fet el pas pel judici d'alçament de béns que ell té i que la podria esquitxar. Ha manifestat que si encara no han signat la seva separació legalment és perquè «no ens hem assegut a parlar-ho».