Muntatge Kiko Rivera i Isabel Pantoja

Isabel Pantoja confirma les sospites de Kiko Rivera després d'evitar la presó

Isabel Pantoja viatjarà properament a Llatinoamèrica

Les coses semblen anar millorant a poc a poc per a Isabel Pantoja. Sí, perquè, per començar, la 'tonadillera' no haurà de tornar a trepitjar la presó. Tot i que era acusada d'un delicte d'insolvència punible, acabava sent absolta.

El que, per sort, li permet centrar-se en els seus propers projectes. I és que l'artista té pendent d'iniciar una gira de concerts per Amèrica Llatina que la té molt il·lusionada.

Així, de moment, Isabel Pantoja recorrerà Argentina, Xile i el Perú. I és molt possible que a l'estiu torni al continent americà, però per actuar a Los Angeles, Miami, Nova York i San Francisco.

Imatge d'Isabel Pantoja plorant en el jutjat.
Isabel Pantoja ha estat absolta | Europa Press

Després d'una temporada molt complicada, en què s'ha enfrontat a la mort de la seva mare i al menyspreu dels seus fills, això seria l'únic que li pot fer recuperar el somriure. «La família està feliç, Agustín és el que està més content», asseguraven des del seu entorn més proper.

I fins i tot el mateix Kiko hauria reconegut que «és una notícia que n'alegra l'ànima». Això, encara que fa temps que no té relació amb la seva mare i mentre que Isa Pantoja es limitava a confessar que «és una gran notícia, m'alegro molt».

Isabel Pantoja amb el seu germà Agustín Pantoja, tots dos amb ulleres de sol
Isabel Pantoja i el seu germà estan molt units | Europa Press

D'aquesta manera, Pantoja posarà rumb molt aviat a Buenos Aires, on té una cita el pròxim 24 de maig. I encara que al principi hi havia molts dubtes sobre si finalment la cantant podria complir amb els seus objectius, ja portaria venudes un 65% de les entrades.

A més a més, es confia que finalment aconsegueixi esgotar les entrades i aconseguir un ple absolut. I això, comptant que la doble gira li vindrà molt bé per saldar deutes i recuperar un cert nivell de vida.

Isabel Pantoja, desesperada per vendre Cantora

La complicada situació econòmica que travessa, sumada al dolor per la mort de Doña Ana, portaven la 'tonadillera' a desprendre's de la seva estimada finca.

«Ha decidit abandonar Cantora. No ho fa pels deutes, ho fa perquè des que va morir la seva mare no pot viure en aquella casa, no sap, li cau la casa a sobre, tot li recorda a Doña Ana», informaven des d''El Programa de Ana Rosa'.

De fet, la cantant estaria «desesperada per trobar un comprador i marxar». I amb aquest motiu hauria ordenat als advocats contactar amb el seu fill i coordinar els tràmits necessaris.

És més, Pantoja fins i tot hauria organitzat el seu trasllat a la casa que té a El Rocío, on es mudaria al costat del seu germà Agustín. «El que m'agrada més del món és venir aquí, a curar les meves ferides de combat», confessava en una ocasió.

Isabel Pantoja primer pla emocionada
Isabel Pantoja emocionada per la seva propera gira per Llatinoamèrica | GTRES

De la mateixa manera, sembla que la cantant no té cap intenció de separar-se del seu gran suport en aquests moments. «El que el meu germà hagi fet, ho ha fet bé. Confio plenament en ell, moriria per mi, és l'única persona que està al meu costat i no em faria cap mal», deia sobre el seu germà.

Si hi ha alguna cosa en què tots semblen coincidir, malgrat les seves diferències, és que ha arribat el moment de seguir endavant i deixar els conflictes a un costat.

«No valorem el que tenim fins que ho perdem. No era perfecte, però aquella finca que ens reunia a tots en reunions familiars, celebracions, capvespres... Ara ens separa més que mai», comentava fa un temps Chabelita.

La qüestió és si Kiko acabarà cedint a les exigències de la seva mare. «M'he informat amb els meus advocats. Un dels compradors que vaig portar a comprar Cantora possiblement està interessat a comprar part meva...», informava.

«Si tot surt com cal, potser té un inquilí prenent cafè amb ella. M'està trucant un munt de gent per comprar i vendria», explicava fa mesos.

«Per descomptat, i amb llacet, a un preu normal. Ja depèn del preu que en posi un. No li posaré el preu que té sinó més baix. No vull mogudes. La meva part de Cantora està a la venda. Es pot fer. Jo pensava que no es podia fer, per això no ho vaig fer», afirmava.

Aleshores, ara que Isabel Pantoja també està per la feina, sembla que ja és qüestió de temps perquè arribin a un acord.