Muntatge Antonio David Flores amb Fidel Albiac

Antonio David compleix l'amenaça i destapa el pla de Fidel Albiac contra la família

Antonio David Flores ha parlat alt i clar al seu canal de Youtube

Marta Riesco deixava anar fa poc una autèntica bomba, i és que assegurava que havia rebut una trucada de Rocío Carrasco.

Pel que sembla, l'ex d'Antonio David havia intentat posar-se en contacte per oferir-li una feina tot just després que la reportera anunciés que havia decidit trencar la seva relació amb ell. Motiu pel qual Riesco es quedava impactada. Aquest fet inevitablement també ha provocat una reacció a Antonio David Flores.

L'exguardia civil ha aparegut al seu canal de Youtube per donar la cara per la seva xicota i respondre els seus grans enemics: Rociíto i Fidel Albiac.

Marta Riesco a 'El programa de Ana Rosa'
Marta ha trencat amb Antonio David Flores en directe | Telecinco

Així ho relatava Marta a 'Ya son las ocho'. «Jo era a la redacció amb Pepe del Real i amb Sonia, la meva cap».

«De sobte vaig rebre un missatge del director de la revista on em deia que volia parlar amb mi perquè em proposaria alguna cosa que em podia interessar».

«Li dic que estic en una reunió i quan truca em pregunta si estic sola. Pensava que em proposarien fer una entrevista».

La sorpresa arriba quan a Riesco li diuen que «hi ha algú que em vol conèixer i escolto que estant amb l'altaveu és Rocío Carrasco l'altra persona que és a l'altra banda del telèfon». «Em diu que em faran una proposta que no podré rebutjar», explicava.

Fotomuntatge de Rocío Carrasco i Marta Riesco
Marta Riesco sorpresa en rebre una trucada de Rocío Carrasco | Catalunya Diari

«Estic amb Rocío Carrasco i he pensat que seria un bon moment perquè us prenguéssiu un cafè juntes», li proposava Luis Pliego.

La proposta, pel que sembla, estava relacionada amb un tema musical. Rociíto hauria estat molt interessada que Marta participés en l'homenatge que pensa rendir-li a la seva mare a Sevilla.

Després de penjar, la Marta es quedava tremolant. «Li vaig dir no et creuràs amb qui acabo de parlar. Em diu la meva cap que sí amb l'Olga i li dic que no, que pitjor, que amb Rocío Carrasco».

«Aquesta persona em diu que em vol conèixer i que és un tema que és un projecte laboral i que li agradaria parlar amb mi i que si quedem a sopar».

La sospitosa trucada entre Rocío Carrasco i Marta Riesco

«Jo en aquell moment estic enfadada amb Antonio David i jo m'adono que qualsevol decisió que prengui pot perjudicar-lo. Evidentment em poden gravar», explicava Riesco conscient que es podia tractar d'una trampa.

I encara que molts l'han acusada de mentir, la reportera insisteix a defensar la seva veritat.

Mentre que, per part seva, encara que Plec reconeix l'existència d'aquesta trucada, nega la intervenció de Rocío Carrasco.

«Ella ni parla ni escolta la conversa, està amb el director d'aquesta revista, en un restaurant, quan rep la trucada s'aixeca i parla a part del lloc on són ells».

Molt molest amb les darreres informacions, Plec es pronunciava a través de xarxes socials.

Foto d'Antonio David Flores, seriós.
Antonio David Flores té molts problemes familiars. | GTRES

«Només diré que entenc més que mai Rocío Carrasco. Heu estat testimonis de com s'inventen alguna cosa sobre ella i de com intenten convertir-la en veritat amenaçant de treure a la llum unes proves que no existeixen», sentenciava el director.

Davant d'això, la parella d'Antonio David amenaçava amb mostrar les proves. «Jo no sóc cap mentidera i ho puc provar».

Per part seva, l'exguardia civil també ha sortit a donar la cara per Riesco. I definia la trucada en qüestió com a 'enverinada'.

Un nou cop contra qui fos la seva dona i en mig de la batalla judicial que encara segueixen lliurant.

«No vaig pensar mai que ho explicaria. A mi em van acomiadar. Penso que prendran represàlies en contra i que a ella li passarà factura», confessa el pare de Rocío Flores als seus seguidors al canal de Youtube.

Antonio David critica la mare dels seus fills

«Però com que és una periodista valenta explica una notícia que és una bomba deu dies després que li passés». «Ella penja, no li dóna temps a que li diguin el tipus d'oferta, ella penja», defensa Riesco.

«Volíeu utilitzar Marta en un moment en què estàvem enfadats sota l'excusa d'una oferta laboral, volíeu enganyar-la», explica furiós l'exguardia civil dirigint-se als responsables.

«Menjar-li el cap i fer que la gent veiés que ella estava a favor de Rocío Carrasco. Hi haurà algun moment en què em deixeu en pau?», es pregunta.

Imatge de Fidel Albiac i Rocío Carrasco passejant pel carrer
Rocío Carrasco nega haver intentat posar-se en contacte amb Marta Riesco   | GTRES

A més, ell també insisteix que les proves amb què amenaça la seva parella existeixen. «En primer lloc, apareix la captura de pantalla de la conversa entre ella i Luis Pliego».

Uns missatges on es veu com el director li diu: «Entenc que t'hagis sentit incòmoda, era per un tema musical».

«No, no et preocupis. No em sento incòmoda, de debò. T'ho agraeixo igualment», li respon la reportera.

I, d'altra banda, Antonio David sosté que en aquesta suposada reunió entre el director de Lecturas i Rocío li confirma en exclusiva que pensa emprendre accions legals contra Olga Moreno.