Fotomuntatge d'Olga Moreno i Rocío Flores

Olga Moreno rep la venjança que menys esperava de Rocío Flores

Rocío decideix explicar-ho tot per desgràcia d'Olga Moreno

Rocío Flores ha deixat tremolant Olga Moreno després de la seva última exclusiva. Per tots és sabut que Ro Flores ja no és la dona que vam conèixer fa tres anys a GH VIP.

Aquella noia inexperta que va debutar a la televisió per defensar el seu pare durant els dos mesos que l'excol·laborador va estar dins de la casa de Guadalix, ha canviat notablement.

A l'últim any, la filla de Rociíto s'ha sotmès a diverses operacions i el canvi dràstic és notori. Ha passat de tenir un cos sense treballar a un de nou que ha acabat polint gràcies a diverses intervencions quirúrgiques.

Rocío Flores a 'El programa de Ana Rosa'
Rocío Flores ha experimentat un gran canvi físic | Telecinco

Una de les més sonades va ser la lipoescultura que es va fer en els últims mesos. Després d'aquesta operació, va haver d'anar vestida dia i nit amb una faixa que no li permetia seure al plató de El programa de Ana Rosa.

Rocío Flores posa amb poca roba 

A més, Rocío Flores també es va operar el pit per realçar-lo de manera significativa. El cas és que la madrilenya ja tenia ganes de posar per a una revista amb el nou cos i ho feia fa dies lleugera de roba.

El somni de la jove s'ha complert gràcies a una publicació, que li ha pagat una dinerada perquè la jove posés en banyador, just quan començava a caminar l'estiu.

Rocío Flores amb un vestit de color verd.
Rocío Flores ha posat amb poca roba per una revista | Instagram: rotrece

El programa de Ana Rosa mostrava dimarts passat les imatges de la nova exclusiva de la filla de Rociíto. La col·laboradora va voler fer pública aquesta nova portada on es refereix al procés que ha passat després de la lipoescultura que es va realitzar el 2022.

Revés a Olga Moreno: «Ho he passat malament, però soc una dona nova»

Al final del programa, Joaquín Prat va deixar descol·locats els companys del 'Club social'. «Demà als quioscos de tot Espanya, la nova Rocío Flores», anunciava.

I és que la fillastra d'Olga Moreno apareix a la portada de la revista Semana posant asseguda en una piscina.

La jove llueix un banyador blau i mira a la càmera amb la seva mirada penetrant.  «Llueix per primer cop la seva espectacular figura», deia la publicació.

El titular de la portada esmentada deixa clar que la filla d'Antonio David ha patit molt, però només mira cap al futur. «Ho he passat malament, però soc una dona nova». Aquest és un clar revés a Olga Moreno, després d'aquella exclusiva que va donar a una revista carregant contra el seu encara marit, cosa que va doldre molt a la tertuliana.

Després de veure la portada, Ro va sostenir que  «poso amb banyador, amb biquini i amb tot», deia amb satisfacció. «Volia que us assabentéssiu per mi abans que us la trobéssiu demà al quiosc. He concedit una entrevista a la revista Semana i espero que us agradi, parlo de tot en general», sentenciava Ro davant l'audiència.

Rocío Flores parla obertament de la polèmica de la setmana

A més, la filla de Rociíto ha estat preguntada per una de les polèmiques de la setmana. Parlem de la trucada enfurismada de José Ortega Cano a Ya son las ocho.

Una trucada que es va produir dilluns passat, i que encara afecta per la seva contundència. L'extorero li demanava a la seva filla i a la seva parella que deixessin la seva guerra particular. Feia aquesta petició perquè està «regular de salut», exclamava.

Rocío Flores al carrer amb mascareta.
La jove ha parlat de tot a la seva nova exclusiva | EuropaPress

Rocío Flores s'ha mullat sobre aquest assumpte i ha entès que aquest saltés d'aquesta manera. «Massa ha trigat a fer-ho», sentenciava la noia.

Això sí, l'extorero s'ha endut un pal de la col·laboradora. «Aquesta trucada s'havia d'haver produït a Viva la vida, que és on treballa la seva dona. És qui ha fet passos endavant mitjançant exclusives parlant de la seva família», aclaria.

«Gloria sempre ha dit que volia parar tot això i parlar les coses a casa, que és on cal solucionar aquests temes», concloïa.