Fabio a 'Supervivientes'

Omar i Fabio critiquen d'amagades a Albert i creuen que no deu guanyar

Els concursants encaren ja la recta final d'una de les edicions més vistes de 'Supervivientes'

Els nervis a 'Supervivientes' estan a flor de pell, ja que aquest mateix dijous és la gran final d'una de les edicions més vistes de la història del programa.

Ara, els participants ja tenen la seva pròpia opinió sobre qui creuen que guanyarà el concurs i, sense adonar-se, es posicionen envers els seus favorits. En aquest sentit, segons explica 'La Coctelera', Omar Montes i Fabio han parlat sobre Albert, un altre dels finalistes que podria fer-se amb el premi tan esperat. 

Fabio creu que Albert no mereix guanyar el concurs

Però en un moment en el qual Omar i Fabio es pensaven que ningú els estava gravant s'han sincerat i han confessat que, segons el seu parer, Albert no hauria de guanyar el concurs. El més crític amb el concursant ha estat Fabio, qui s'ha atrevit a dir que: «És molt insípid, no pot guanyar». Omar, que s'ha proclamat en més d'una ocasió com un dels millors amics d'Albert a l'illa, va dir que creia que la primera posició estava entre ell mateix i Fabio. 

En la mateixa línia, Fabio va insistir tot dient que considerava que el guanyador havia d'estar entre Omar, Mahi i ell, de no ser així, va sentenciar: «És una merda aquest reality».  Més enllà de l'opinió de cadascú, només l'audiència decidirà qui és el guanyador d'aquesta edició de 'Supervivientes' que ha tingut entre els seus protagonistes mediàtics concursants com Isabel Pantoja, Carlos Lozano, Mónica Hoyos, Chelo García Cortés, Dakota, Violeta o Colate.

Fabio a 'Supervivientes'
Fabio i Omar van criticar d'amagades a Albert | Telecinco

 

També et poden interessar...

  • Mónica Hoyos és la desena expulsada de 'Supervivientes'
  • Isabel Pantoja parla sobre el seu estat de salut a la gala de 'Supervivientes'