Omar Montes pren una decisió contundent després de la polèmica baralla

El cantant s'ha pronunciat després del polèmic vídeo

Omar Montes concursant al programa 'Pasapalabra'
El cantant s'ha vist embolicat en una polèmica per una baralla ques s'ha fet viral a Twitter | Antena 3

Omar Montes està al punt de mira. Després de la polèmica que ha suscitat durant la pandèmia del coronavirus, ja que s'ha negat a utilitzar la mascareta a la via pública, el conegut cantant ha tornat a ser vist en una situació molt poc còmoda per a ell.

L'intèrpret de 'Alocao' s'ha sincerat amb els seus seguidors i ha decidit manifestar-se públicament després que sortís a la llum una presumpta agressió que aquest, juntament amb el seu grup d'amics, li havia propinat a un jove que es trobava al carrer.

El cantant ha aprofitat el seu perfil d'Instagram per a comunicar que abandona temporalment les xarxes, en les quals acumula milions de seguidors. Poques hores després que es publiqués el vídeo a Twitter, Omar Montes escrivia en una història d’Instagram: «Estaré desconnectat de les xarxes durant un temps. Gràcies a tots pels missatges de suport. La gent és molt envejosa i fan el que sigui per veure't malament».

Clara referència al vídeo de la baralla

Sens dubte, en aquest comunicat, l'ex de Chabelita feia una clara referència al vídeo en el qual apareixia amb la cara coberta de sang després que el cantant, suposadament, li donés una brutal pallissa al costat d'altres membres de la seva colla. En aquest vídeo es podia escoltar com aquests es referien a la víctima com a «’maricón’ de merda», entre altres insults.

En les xarxes, ja ha sorgit un debat sobre si realment aquest vídeo s'ha gravat amb una mala perspectiva, amb la finalitat de perjudicar el cantant i tacar-li la seva imatge, o si realment aquests li havien propinat una brutal pallissa a la suposada víctima.

Sigui com fos, el debat no sols jutjava la veracitat de la baralla en la qual el cantant s'ha vist embolicat. Diverses persones han fet esment al fet que cap dels implicats portés la mascareta posada encara sent obligatori.


Comentaris

envia el comentari