Pilar Rubio publica una foto del seu bebè i els seus fans només es poden fixar en els ulls

La presentadora ha compartit la primera imatge de Máximo

Imatge de Pilar Rubio i Sergio Ramos després del part de Máximo
Pilar Rubio i Sergio Ramos han compartit una fotografia de Máximo | Instagram

Pilar Rubio ha enlluernat als seus fans a xarxes socials després de compartir una tendra fotografia del seu bebè, Máximo Adriano. El més petit de la casa té poc més d'un mes de vida, però ja hem pogut veure què gran i espavilat que està a través del compte d'Instagram de la seva mare.

La parella de Sergio Ramos ha compartit amb els seus seguidors el dia a dia del seu embaràs i la seva sorprenent recuperació després de donar a llum. També ha publicat ja diverses instantànies del seu quart fill, que s'ha convertit en el protagonista del seu perfil d'Instagram.

Pilar Rubio presumeix a Instagram dels ullassos del seu fill Máximo Adriano

Encara que el petit ja ha posat davant les càmeres de la seva mare, aquesta fotografia ha conquistat als fans de la presentadora per la seva tendresa i bellesa. Pilar Rubio ha presumit de l'herència biològica que ha deixat a Máximo Adriano: uns increïbles ullassos grans i blaus.

Els comentaris a la fotografia no s'han fet esperar i ja són molts els usuaris que han mostrat la seva al·lucinació davant aquests ulls impressionants. Alguns dels comentaris més destacats són: «Per descomptat perdona la meva sinceritat, però de tots és el més maco! Sembla un 'nino'! Felicitats!» escrivia un seguidor de la col·laboradora de 'El Hormiguero'.

«Que bonic de veritat, més maco i rebenta. Preciós com la seva mami», «bonic com els seus germans» o «té els ullassos de la mamà! És preciós. Que creixi amb salut!», són alguns dels altres comentaris.

El petit apareix en primer pla mirant fixament a la càmera, per la qual cosa és la primera vegada que l'hem pogut veure amb tot de luxe de detall.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Máximo Adriano

Una publicación compartida por Pilar Rubio (@pilarrubio_oficial) el

En anteriors publicacions, Máximo Adriano apareix compartint moments amb els seus germans i pares, que ja han volgut realitzar diversos posats familiars. Queda clar que el petit ha estat molt ben rebut a la gran família de la presentadora i el futbolista, i de ben segur que podrem veure com de gran es fa l'últim en arribar.


Comentaris

envia el comentari