Les imatges d'Omar Montes en una baralla que quasi acaba en tragèdia

L'artista ha estat gravat barallant-se amb un grup de joves

Primer pla del cantant Omar Montes
Omas Montes es torna viral després de protagonitzar una baralla | CatalunyaDiari

La xarxa treu fum amb després de fer-se viral un vídeo d'una baralla en la qual apareix un conegut cantant espanyol. Es tracta d'una gran baralla en la qual està implicat el cantant espanyol Omar Montes. El que va ser guanyador de 'Supervivientes' ha acabat sagnant al front i a la cara a conseqüència de la batussa.

Els usuaris de les xarxes socials al·lucinen amb la impressionant baralla en la qual s'ha ficat el cantant i per això, són molts els que estan demanant immediatament que Omar Montes deixi d'aparèixer a la televisió.

La veritat és que en els últims temps Omar Montes ha estat el protagonista d’una infinitat de polèmiques. Una de les seves últimes bogeries va ser aparèixer en festes privades i sense màscara. El popular cantant, a més, prescindeix habitualment de la mascareta, ja que segons ell té una prescripció mèdica que l’eximeix de portar-la.

La duresa de les imatges han fet que tot Twitter s'hagi bolcat per a demanar explicacions al cantant. Tots coincideixen que no és exemple de res, per això han fet viral un missatge per a acabar amb la seva popularitat després d'aquesta baralla, on entre d'altres coses, es poden escoltar insults homòfobs per part del cantant.

Twitter fa una crida per a vetar a Omar Montes

«Feu viral aquesta baralla d'Omar Montes i que segueixi l’#OmarMontesisoverparty. No podem deixar que aquest pocavergonya sigui l'artista més escoltat a Espanya sent un homòfob i masclista», ha escrit un usuari. A més, acompanyant el missatge podem veure un vídeo en el qual Omar Montes entra en una baralla. El resultat és esgarrifós, ja que l'artista acaba amb la cara repleta de sang, després de propiciar diversos cops, així com insults homòfobs.

Twitter està fent viral totes les baralles en les quals ha participat aquest cantant. Pel que sembla l'anterior no és l'única, ja que en les xarxes socials es poden veure diversos enfrontaments més en els quals l'artista és present. L'ex d’Isa Pantoja apareix en les imatges submergit de ple en una completa ira que podria haver-li jugat molt males passades. Pel que sembla, ell és al costat d'un grup de nois que estan pegant brutalment a un noi.

Cal recordar que Omar Montes és un dels artistes amb més visualitzacions en Youtube o Spotify, a més de guanyar el 'reality' de 'Supervivientes'. Les seves actuacions podrien sortir-li molt car i segurament, després del visionat dels vídeos, més d'una cadena ho vetarà.


Comentaris

envia el comentari