Ana Morgade al programa 'Zapeando' de La Sexta

El secret d'Ana Morgade: embarassada i casada amb un brillant músic espanyol

La presentadora de 'Zapeando' va fer pública la notícia a través de les xarxes

Ana Morgade és notícia després d’anunciar que estava embarassada. Fa pocs dies, la presentadora de ‘Zapeando’ va decidir compartir la gran notícia amb els seus seguidors a través del seu compte d'Instagram i Twitter.

La fotografia, però, va servir més per a sembrar polèmica que per a recollir felicitacions dels usuaris. En la imatge podem veure a Ana Morgade ensenyant la panxa, tota una declaració que es confirma amb el text triat per a acompanyar la publicació: «En aquesta foto surten dues persones» va escriure.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En esta foto salen dos personas. Me siento feliz y afortunada, y tenía unas ganas locas de compartirlo, titis.

Una publicación compartida por Ana Morgade (@ana_morgade_oficial) el

Les xarxes socials arremeten contra Ana Morgade després d'anunciar el seu embaràs

La publicació va tardar molt poc a fer-se viral a través de xarxes socials. La gran majoria d'usuaris van felicitar la còmica pel seu estat, però molts altres van arremetre contra ella per qualificar al seu bebè de «persona» quan dona suport a l'avortament.

El que va començar sent un comentari absurd, es va acabar convertint en un tremend debat que va acabar requerint la intervenció de la mateixa Ana Morgade. «Ah bé. I avortament lliure i gratuït per a totes i sempre. Que jo hagi decidit i volgut ser mare no té res a veure. Llibertat per a les nostres vides i els nostres cossos» va respondre a Twitter.

El músic Pablo Martín Jones: el marit d'Ana Morgade

No obstant això, arran d'aquesta polèmica van ser molts els usuaris que van començar a treure aspectes privats de la vida d'Ana Morgade, qui sempre ha intentat mantenir la seva intimitat ben guardada.

Una de les qüestions que més es va preguntar és pel seu estat civil. La pròpia col·laboradora, davant la insistència de la seva companya Cristina Pedroche, va confessar fa temps en directe el nom del seu gran amor: Pablo. «Hola, innocents! Aquest estiu em vaig casar amb l'home dels meus somnis vestits d'Elvis a Las Vegas. ELS DOS. Feliç dia!» va escriure en aquells dies en Twitter.

Resulta que el marit d'Ana Morgade és un brillant músic espanyol: Pablo Martín Jones. El jove va néixer a Madrid el 1980 fruit de la relació entre un guitarrista flamenc i una ballarina. El talent artístic el porta als gens i ja ha treballat com a compositor per a cantants de la talla de Joaquín Sabina, Jarabe de Palo, Carmen París o Jorge Drexler.

Encara que la presentadora manté al seu marit al marge de la seva vida pública, algunes vegades si l'ha esmentat en alguna publicació en xarxes socials. Fa dos anys va compartir la gran notícia de les seves noces i fa uns dies va pujar una fotografia seva en la qual apareix vestida amb una camisa de Pablo.