Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'Omar Montes

Omar Montes ja no calla i revela el calvari que ha viscut: «Tancat i a les fosques»

Omar Montes, tan aviat com ha tornat a Espanya de Qatar, ha relatat un dur episodi

Omar Montes, que està en plena promoció del seu nou disc, ha actuat a Qatar amb motiu del Mundial. Durant aquesta actuació, va aprofitar per llançar uns missatges sobre les dones i l'amor que li han passat factura. Tant, que ha viscut un episodi realment dur i ara, que ha tornat a Espanya, no ha dubtat a explicar-lo .

Visiblement espantat, encara ha relatat com es va haver d'amagar per no ser atrapat pels que volien «prendre cartes sobre l'assumpte» després de les seves proclamacions.

Omar Montes i el missatge que va provocar el posterior calvari

El de Pan Bendito ha estat un dels cantants que va decidir cantar a Qatar. Ho va fer al contrari que molts altres que el van rebutjar per ser un país que vulnera drets humans. Per això, va viatjar fins allà, on aquests dies ha pujat a l'escenari per mostrar la seva música.

En acabar la seva actuació, en una de les 'fan zones' va afirmar: «Moltes gràcies per l'amor i l'afecte. Visca l'amor, visca Espanya, visquin les dones, visquin els gitanos i visqui l'amor lliure. Que cadascú se'n vagi amb qui li doni la gana».

 

Omar Montes relata que ho ha passat malament

L'ex d'Isa Pantoja ja ha tornat al nostre país i al mateix aeroport l'esperava la premsa, que volia saber si les seves paraules li havien portat conseqüències. Ha confirmat que sí, que ha viscut un dels moments més durs de la vida.

Ha explicat: «Jo m'allotjava en un hotel i Tamir, que era el noi que hi havia allà, ens estava donant un cop de mà amb tot. Acabo l'actuació i ell truca al meu amic per dir-li: «No vingueu a l'hotel. Han vingut uns nois estranys preguntant per vosaltres».

«Feu temps, no vingueu encara. Em va dir que m'informava perquè li havia caigut molt bé, que érem bones persones d'Espanya i que ens havíem portat bé amb ell».

Primer pla d'Omar Montes
Omar Montes ha explicat el que va passar després de la seva actuació a Qatar | GTRES

El seu relat continuava així: «Vam anar a comprar alguna cosa. Al cap de poques hores, torna a trucar Tamir i ens diu que hi podem anar, que no hi ha cap problema».

En aquest punt ha estat quan Omar ha confessat que va començar el seu dur episodi : «Quan vam arribar a l'hotel ens va dir que no es podia refiar de res. Així, doncs, jo em vaig ficar en un magatzem, on vaig passar fàcilment dues o tres hores. Vaig estar a les fosques, amb una ansietat que et cagues».

«Tamir em va dir: «Fins que no vingui el 'transfer' no surtis d'aquí perquè no et puc assegurar el teu benestar»». Montes no va poder pujar a l'habitació per recollir les seves coses, d'això se'n va encarregar el jove que els ajudava. Tot això va fer que el cantant estigués «preocupat, pensant a veure si era veritat que em passaria alguna cosa».

Omar Montes, un dels cantants més escoltats a Spotify a Espanya, mirant a càmera amb gorra i samarreta de Versace
Omar Montes es va passar unes quantes hores tancat en un magatzem | GTRES

A això ha afegit: ¯El primer que vaig veure quan em van ficar al magatzem va ser un tuit. Hi deia que una persona, per la meitat que jo, l'havien agafat entre tres o quatre persones. Tamir em va dir que no fes el ximple i que no sortís d'allà perquè no era una broma».

«Quan va arribar el cotxe, em vaig posar la caputxa i a l'aeroport vaig anar passant tots els controls. Com que allà no soc tan conegut vaig poder passar, però arriba a ser aquí i no ho sé».

Abans de marxar i de descansar d'aquest episodi dur ha manifestat: «Em fa mal el cap, no he pogut dormir i estic fatal. Però a mi ningú em pot censurar ni indicar-me el que he de dir o no».