Omar, nòvio de Anabel Pantoja, portada de 'Lecturas' amb poca roba i exclusiva

El jove canari estaria preparant el seu salt a la televisió

Anabel Pantoja al plató del debat de Gran Hermano
Omar, nòvio de Anabel Pantoja, portada de 'Lecturas' amb poca roba i exclusiva | Telecinco

Anabel Pantoja s'ha convertit en un dels personatges més coneguts de la premsa rosa. I això es deu no només al fet que és neboda d'Isabel Pantoja i cosina de Kiko Rivera, sinó també a la seva feina com a col·laboradora de 'Sálvame'.

Avui, però, el que és notícia és el seu xicot, Omar Sánchez. Tant és així que el jove apareix a la portada de 'Lecturas' en banyador amb motiu d'una exclusiva, que aquesta publicació ha aconseguit sobre ell. De què es tracta? De la negociació que està duent a terme aquests dies per aparèixer a 'Supervivientes 2021'.

Omar, protagonista de portada

Somrient i en vestit de bany, el jove canari ha estat portada d'aquest mitjà. Una foto que va acompanyada del següent titular: «Exclusiva. El xicot d'Anabel Pantoja fa el salt a la fama. Negocia anar a 'Supervivientes'».

D'aquesta manera, la revista exposa que aquest windsurfista professional i instructor es troba ara negociant amb Telecinco i la productora 'Bulldog TV'. Si arriben a un acord, es convertiria en un dels concursants de la nova edició del 'reality', la qual començaria a emetre's en breu període de temps.

Deixaria el seu anonimat

Tot i que des de l'any 2018 surt amb la neboda d'Isabel Pantoja, Omar Sánchez ha aconseguit mantenir-se allunyat, en gran manera, dels mitjans. Ha continuat amb la seva vida com a professor de windsurf i ha rebutjat completament el ser un assidu de la premsa rosa. No obstant això, potser canvia molt aviat si, tal com indica 'Lecturas', s'està plantejant participar a 'Supervivientes'.

Un repte que sembla voler assumir pel seu esperit aventurer i on comptaria amb els consells de la seva noia. I és que cal no oblidar que Anabel ja va concursar en aquest programa l'any 2014. Però, això sí, a la jove l'experiència li va resultar massa dura i va acabar sent expulsada dues setmanes després.

En el cas que Omar finalment es converteixi en concursant de 'Supervivientes' hauria de separar-se uns mesos de la seva xicota. 


Comentaris

envia el comentari