Primer pla Omar Sánchez

Omar Sánchez pren una inesperada decisió després de l'actitud d'Anabel Pantoja

Omar Sánchez ha sorprès fent un pas important

Omar Sánchez i Anabel Pantoja fa mesos que són notícia per la seva separació, quatre mesos després d'haver-se casat. I els últims dies han tornat a ser protagonistes de la premsa rosa per la relació que ella ha iniciat a Supervivientes amb Yulen Pereira.

Una relació que ha portat al canari a concedir una exclusiva contundent contra la seva ex i a prendre una altra decisió que ha sorprès. En concret, ha optat per seguir molt present als mitjans de comunicació i ho ha fet participant en el programa Viajeros Cuatro, que s'estrena avui dilluns, 4 de juliol.

Omar Sánchez i el seu sorprenent pas

L'ex d'Anabel, des que va començar la relació amb la jove Pantoja, sempre es va voler mantenir allunyat dels mitjans. Va decidir continuar amb la seva vida anònima fent classes de surf a les Illes Canàries. Tot i això, hi va haver un moment en què va canviar d'opinió, i va ser quan va decidir participar en la passada edició de Supervivientes.

Després del 'reality' va tornar a la seva vida 'anònima', però tot va tornar a alterar-se quan se'n va separar i Anabel va marxar a participar en l'esmentat concurs de supervivència. Va viatjar a Hondures havent-hi deixat una conversa pendent amb ell per veure si es donaven una oportunitat. Però aviat es va oblidar de tot, ja que va iniciar una relació amb Yulen, amb qui ha protagonitzat imatges pujades de to.

Anabel Pantoja
Omar Sánchez ha vist Anabel Pantoja fer 'edredoning' amb Yulen | TELECINCO

Aquests vídeos emesos i algunes declaracions de la cosina de Kiko Rivera han ferit moltíssim Sánchez. Tant és així que s'ha assegut al Deluxe i ha concedit una entrevista a la revista Lecturas en què ha carregat durament contra ella, a la qual retreu haver-lo humiliat públicament.

Aquesta situació té trist al surfista, que ara ha sorprès amb una decisió. El que ha passat és que se li ha ofert participar en el programa Viajeros Cuatro i no ha dubtat a acceptar la proposta. Per tant, queden enrere aquests temps en què no volia saber res de la televisió ni de la premsa.

Està disposat a aprofitar les oportunitats que se li ofereixen i això és el que ha fet ara. Per això, avui dilluns podrem veure'l a l'esmentat format de Cuatro, que estrena nova temporada a partir de les 22.45 hores.

Muntatge fotogràfic d'Anabel Pantoja i Omar Sánchez.
Omar ha decidit acceptar la proposta de Cuatro | CatalunyaDiari

En aquest episodi, la periodista Mónica Domínguez farà un recorregut pels racons més espectaculars i interessants de Gran Canària. I l'exmarit d'Anabel Pantoja serà un dels encarregats de mostrar-los als espectadors. En efecte, el jove acompanyarà la presentadora pel sud de l'illa, exactament per la zona que discorre entre Pozo Izquierdo i la platja d'Arguineguín.

A més a més, com a professor que és, li farà una classe de pàdel surf i la portarà fins a Mogan. Un lloc on practicaran 'parasailing' i realitzaran un recorregut amb vaixell per conèixer les coves més fascinants que existeixen.

▶️ Omar Sánchez estalla y arremete contra Anabel Pantoja tras lo sucedido en Supervivientes 2022

Omar Sánchez no estarà sol a l'estrena

L'exconcursant de Supervivientes no és l'únic famós que participarà en aquesta primera entrega de Viajeros Cuatro. També ho faran, entre d'altres, Daniela Medina, l'actual reina del Carnaval, i dos integrants del grup Efecto Pasillo. Tots ells donaran a conèixer la màgia i l'encant de racons com la platja de Las Canteras i Las Palmas de Gran Canaria.

De la mateixa manera, intervindrà una altra cara molt coneguda de Mediaset. Ens estem referint a Alberto Santana, extronista de MYHYV, qui serà l'encarregat d'ensenyar als espectadors el mirador Pico de las Nieves, el Roque Nublo i la població d'Arucas.