Primer pla d'Omar Sánchez

Omar Sánchez gela la sang amb un colpidor missatge de matinada

Omar Sánchez publica unes doloroses paraules que evidencien com es troba

Omar Sánchez s'ha pronunciat fa tot just unes hores després de confirmar-se la ruptura amb Anabel Pantoja. El canari ha procurat mantenir-se en un segon pla per deixar que sigui la seva ex la que faci servir els temps.

Ara que s'han conegut els motius del divorci i que ha estat ella qui ha pres la determinació, arriba el moment d'Omar. «La que no he estat a l'altura he estat jo, però ho he vist tot molt adormit», explicava la sobriníssima.

Després de la seva confessió, tots els mitjans van anar a Pozo Izquierdo per conèixer-ne la versió. Tot i això, malgrat que es va mostrar serè, aquesta matinada publicava un missatge que feia saltar les alarmes.

Omar Sánchez i el seu missatge preocupant després de confirmar-se el seu divorci

No és fàcil superar una ruptura i encara més per a la persona que és deixada. En aquesta situació es troba Omar Sánchez, quatre mesos després del seu matrimoni amb Anabel Pantoja. Per part d'ella no hi ha marxa enrere i n'ha pres la decisió, sent conscient de les conseqüències.

«He reflexionat i ara mateix hi ha afecte, però no n'hi ha més», explicava al plató de Sálvame. El surfer li va donar tot el temps que va necessitar i li va demanar que s'ho pensés bé, però Anabel estava decidida.

Primer pla d'Anabel Pantoja, entre llàgrimes.
Anabel Pantoja posa punt final al seu matrimoni amb Omar Sánchez | Mediaset

Durant la seva intervenció al programa, un reporter seguia molt de prop el canari que es mostrava relaxat. Una actitud que va ser objecte de crítiques i que el seu ex va decidir defensar. «Malgrat que el veieu somrient, està trencat», deia.

I no li faltava raó, ja que hores després Omar pujava una història al compte d'Instagram que deixava en evidència com es trobava. Fent ús d'una cançó de Manuel Carrasco titulada Siendo uno mismo, el jove ha reflexionat sobre la seva situació.

Muntatge historia d'Omar Sánchez amb una cançó
Omar Sánchez i el missatge publicat al seu compte d'Instagram | CatalunyaDiari

Una publicació pujada a les 5:36 de la matinada i que diu així: «Que dur és a vegades viure, però és preferible sentir encara que ens faci mal la veritat».

És evident que el canari està travessant un dels seus pitjors moments i que li costa assimilar la ruptura amb Anabel Pantoja. Se li fan massa complicades i llargues les nits sense ella, conscient que no la tornarà a tenir al costat.

Refugiant-se als seus amics i familiars

Tot va saltar pels aires el cap de setmana passat quan es va donar a conèixer la ruptura del matrimoni. Malgrat que Kiko Matamoros va apuntar una tercera persona vinculada a Anabel, ella mateixa es va encarregar de desmentir-ho rotundament.

És degut a un desgast de la relació ia la sensació que estava tot «molt adormit». Mentre Anabel Pantoja es refugia en el seu treball, a les xarxes i a la televisió, ell fa el mateix a la seva estimada terra.

De fet, fa uns dies va pujar una foto acompanyat d'un grup d'amics mostrant-se «afortunat de tenir-ne». Malgrat que Omar es recolza també en el cercle més proper per poder superar el divorci.

I li anirà molt bé perquè, de tots dos, és ell qui pitjor ho està portant. Va intentar posar de part seva per evitar la ruptura, però un moment personal d'Anabel Pantoja va complicar les coses.

Omar Sánchez de perfil
Omar Sánchez és qui pitjor ho està passant amb la ruptura | Instagram: omar_sancheze33

Sense voler entrar en detalls, va confessar que aquesta experiència «em va marcar» i ho va haver de passar «sola». Unes declaracions que no li van agradar gens a la seva ex després de conèixer-les de la boca de Marta López, que estava explicant tot.

Després d'això, el canari pujava una reflexió que, atenent tota la cançó, desvetlla l'amarg moment que està passant. «De vegades somric sense ganes i al revés. A ningú importa, ningú ha de saber», diu una de les estrofes.