Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Ona Carbonell respon als crítics i defensa la seva victòria a 'MasterChef'

La catalana assegura que el mateix programa els va recomanar que practiquessin, i que tots ho van fer, conscients de la duresa del concurs

Ona Carbonell va convertir-se en la guanyadora de 'MasterChef Celebrity' durant una finat molt disputada
Ona Carbonell va convertir-se en la guanyadora de 'MasterChef Celebrity' durant una final molt disputada | TVE

 

La tercera edició de 'MasterChef Celebrity' va acabar amb la catalana Ona Carbonell com a guanyadora,  tot i que no es pot dir que 'indiscutible', ja que  la seva victòria ha portat molta cua.  La nedadora va enamorar el jurat del concurs culinari amb  un consomé amb ventresca en suspensió, un estel d'endívia, i unes postres que va anomenar Desglaç de l'Himàlaia. Ara bé, també és cert que Carbonell va reconèixer que va practicar entre els fogons del Celler de Can Roca,  un dels millors restaurants del món, i això no ha agradat a tothom. 

Alguns han considerat que haver après dels reconegudíssims germans Roca li resta gran part del mèrit, i la victòria se l'hauria d'haver endut l'actriu Paz Vega, que va aprendre les seves tècniques, asseguren,  a partir de llibres de cuina. Pepe Rodríguez, un dels jurats de 'MasterChef', i Santiago Segura, excompany de concurs, van sortir en defensa de la nedadora, assenyalant que no hi ha res dolent en aprendre dels millors,  però les crítiques han continuat, fins que finalment la catalana ha sortit a defensar-se.  

El programa els va recomanar que practiquessin una mica

En una entrevista concedida al portal 'Vertele',  Ona Carbonell ha revelat que la mateixa direcció del programa, després de confirmar la seva participació, els va recomanar que aprofitessin per practicar, perquè l'experiència no seria fàcil. «El primer que ens van dir quan ens van agafar és que anéssim a practicar on poguéssim, perquè seria molt dur.  Al final tots hem anat, cadascú recorrent  a allò que teníem més a prop», ha dit la guanyadora. 

La nedadora catalana cuinant a la gran final de 'MasterChef'
La nedadora catalana cuinant a la gran final de 'MasterChef' | TVE

 

A banda, també s'ha referit al guanyador de l'anterior edició,  Saúl Craviotto, que també li va recomanar que estudiés molt sobre tècniques,  coccions i ingredients, entre altres detalls. «Si podia estar en un restaurant mil hores al dia, era el que millor em venia. Ell em va dir que va estar a Astúries, en un restaurant amb Estrella Michelin, així que vaig trucar a Jordi Roca, que  era l'únic xef que coneixia, i em va dir que anés», va acabar d'explicar-se.

Carbonell i Vallejo-Nágera, amigues inseparables gràcies a 'MasterChef'

Sigui com sigui,  després de la victòria de Carbonell en el concurs culinari  també van saber que la catalana i Samantha Vallejo-Nágera, un dels jurats del programa, es van convertir en amigues inseparables. De fet, les dues van participar en accions solidàries, com per exemple una jornada de recollida de brossa en una platja de l'illa de Menorca, i la nedadora fins i tot es va convertir en una de les professores de natació de Roscón, el fill de Samantha.