Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

TV3 i la balear IB3 estrenen el canal digital Bon Dia TV

Es tracta d'una plataforma dirigida als públics de parla catalana, que oferirà alguns dels continguts més exitosos de les dues cadenes

TV3 ha posat en marxa un canal digital amb la balear IB3
TV3 ha posat en marxa un canal digital amb la balear IB3 | CCMA

 

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears (EPRTVIB), han anunciat la posada en marxa de Bon Dia TV,  un canal digital en el qual s'oferiran continguts de les dues entitats a tots els territoris de parla catalana.  Es tracta d'una plataforma revolucionària, que permetrà establir vincles més forts entre territoris com Catalunya i les Illes Balears, amb la porta oberta a que s'hi sumi el País Valencià  amb À Punt, que comparteixen història, llengua i cultura, i que  facilitarà la producció de productes audiovisuals. 

El nou canal proporcionarà una programació adreçada a un públic generalista, amb un marcat caràcter social i cultural, segons han indicat les dues impulsores. Entre altres,  l'audiència podrà gaudir de documentals, sèries, llargmetratges, programes de viatges,  cuina, literatura, cultura, ciència, tradicions i esports. 

Programació marcada per la cuina i la diversitat del territori

El públic podrà gaudir de formats tan exitosos com 'Cuina amb Santi Taura', amb el conegut cuiner mallorquí Santi Taura o el  'Cuines' de TV3, del cuiner Marc Ribas. A més, també hi haurà el  'Benvinguts a l'Hort' d'Ada Parellada, 'Cuixa x solters' d'Ismael Prados, 'Al vostre gust', amb Tana Collados, 'La salut al cistell', amb Marcel Gregori, o el programa 'Fred i Calent' centrat en l'alimentació i la nutrició.

'El foraster' serà un dels programes que s'emetran a Bon Dia TV
'El foraster' serà un dels programes que s'emetran a Bon Dia TV | Cedida

 

La cuina i el menjar, doncs, tindran un paper destacat a Bon Dia TV, però això no serà tot, ja que de dilluns a divendres el públic podrà gaudir de molts altres formats.  Per exemple, la diversitat de cada comarca es descobrirà amb  Manolo Barahoma i Pedro Carbonell a 'Gent de la mar', el Quim Masferrer a  'El foraster', el 'Salpem!' de Marta Gilpert, 'GR Pirineus', 'Terres del Sud' i 'Barcelona' amb Ferran Torrent, 'Cosins germans' d'Empar Moliner, 'Boscos' de Martí Boada i el 'Bèsties', amb Pol Izquierdo.

Una rica oferta de ficció

El públic català, i no només, també podrà conèixer millor els pobles de les Illes i descobrir com viuen els seus habitants amb els emocionants capítols de 'Fora por!', i també endinsar-se a la vida dels pagesos de Mallorca, Eivissa, Formentera i Menorca amb 'Uep, com anam?'. Finalment, pel que fa a la ficció, també hi haurà una oferta molt atractiva, amb èxits de les dues televisions. 

A 'Uep, com anam?' el públic podrà descobrir la vida dels pagessos de les Illes
A 'Uep, com anam?' el públic podrà descobrir la vida dels pagesos de les Illes | IB3

 

Així, els espectadors podran gaudir d'Hotel Bellavista', 'Mai neva a la ciutat', 'KMM', '39+1', 'El crac', 'Cites', 'Gran Nord', 'Estació d'enllaç', 'Majoria absoluta', 'Temps de silenci', 'Nissaga de poder', 'Teresina S.A.', 'Porca misèria' o 'La memòria dels Caragols'.