Arturo Fernández  ha cancel·lat durant un temps les funcions de la seva obra de teatre

Arturo Fernández, operat per uns problemes estomacals

El veterà actor ja feia dies que no es trobava bé a causa d’un dolor estomacal i ha hagut de ser intervingut en una clínica de Madrid

La salut d’Arturo Fernández torna a estar al punt de mira. I és que després que a principis de setmana es va saber que l’actor va haver de suspendre les funcions de la seva obra de teatre per un fort dolor a les lumbars, ara hem sabut que l’actor també ha passat pel quiròfan per sotmetre’s a una operació d’estómac.

Tot i que el seu delicat estat de salut s’ha mantingut al marge dels mitjans de comunicació, l’entorn de l’actor assegura que era un problema que Fernández ja arrossegava des de fa temps i que li «feia sentir-se molt malament». Per aquest motiu, el passat dimarts va ser intervingut a un hospital de Madrid i afortunadament tot va sortir bé i es van solucionar aquestes molèsties.

Segons l’entorn d’Arturo Fernández, després que la intervenció quirúrgica es realitzés amb èxit,  l’actor ja està a casa seva recuperant-se tranquil·lament i fent el repòs que li han recomanat  els metges.

Retorn als escenaris

Malgrat aquests imprevistos que ha patit la seva salut, la recuperació està sent més ràpida del que s’esperava, i per aquest motiu,  ja hi ha una data fixada perquè Arturo Fernández pugui tornar a pujar a l’escenari i continuar amb les seves funcions d’‘Alta Seducción’.

'Alta Seducción' és l'última obra de teatre d'Arturo Fernández
'Alta Seducción' és l'última obra de teatre d'Arturo Fernández | TWITTER

 

Així doncs, si tot va sobre el previst i la recuperació avança al mateix ritme que fins ara,  el retorn als escenaris de l’actor està previst el pròxim 17 d’abril al Teatre Olympia de València, i no al mes de maig com es preveia en un principi.

Aquest fet d’avançar la data del seu retorn, confirma la idea de l’actor de reprendre l’obra en la qual estava treballant abans d’aquests problemes de salut. I és que l’actor, tot i tenir 90 anys, encara manté intactes les forces i les ganes de pujar als escenaris i seguir treballant en allò que més l’apassiona.

L’obra 'Alta Seducción', el seu últim treball

Abans de patir aquestes molèsties, Arturo Fernández estava immers en la representació de l’obra ‘Alta Seducción’ que des de l’any passat ha anat portant per tota Espanya. Es tracta d’una comèdia que protagonitza amb l’actriu Carmen del Valle i on interpreta el paper d’un senyor seductor, elegant, divertit i ja «maduríssim» que ell mateix el defineix com un paper «marca de la casa».

I és que la veritat és que el de Gijón, als seus 90 anys, es pot considerar un dels actors més elegants i seductors del teatre espanyol, una característica que ha sabut explotar durant tota la seva llarguíssima carrera professional.