Carlos Lozano, possible concursant de la nova edició de 'Supervivientes'

Operen Carlos Lozano d'un testicle

El presentador va passar per quiròfan amb èxit

'Sálvame' va confirmar que Carlos Lozano havia estat intervingut en un hospital de Madrid en el que era una operació ambulatòria. Ara, el mateix presentador ha explicat els motius.

  

Per a poder conèixer més dades sobre aquest tema l'espai ha volgut posar-se en contacte amb els seus dos ex. Per un costat, Miriam Saavedra ha afirmat que aquesta intervenció no era gens greu i que tot havia sortit molt bé. Després, Mónica Hoyos, mare de la seva filla ha manifestat que no sabia res  i que, per tant, anava a intentar esbrinar què li havia succeït. 

Carlos Lozano i Miriam Saavedra
Miriam Saavedra coneixia el motiu de l'operació   | Europa Press

Carlos Lozano confirma que no és res greu

Davant la preocupació sorgida per l'estat de Carlos, el mateix presentador ha explicat què li ha passat: «Em van operar del testicle dret i he anat a una revisió i llavors en l'esquerre tenia una miqueta de líquid també. Per això, m'han adormit, m'han netejat l'altre i m'han llevat l'altre. Ja està. Res més».

  

Així mateix, ha manifestat que «ja sóc al carrer i tot molt bé.  Que no és res, que no al·lucineu. Que moltes gràcies per preocupar-vos, però que a mi també em fa vergonya parlar aquí del testicle».

També et pot interessar...