Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Oriana Marzoli durant una gala de Superviventes

Oriana i Ivan González trenquen en directe: ningú s'esperava el motiu

La parella ha anat al programa 'Mujeres y Hombres y Viceversa' per parlar de la seva relació

Oriana Marzoli durant una gala de Superviventes
Oriana Marzoli i Iván Gonzalez parlen dels seus problemes al llit  | Telecinco
 
Oriana Marzoli i Iván González (28) han trencat la seva relació en ple directe. La parella ha estat aquest dijous a 'Mujeres y Hombres y Viceversa' per treure tots els draps bruts de la seva relació i exposar davant el públic els motius pels quals podrien trencar la relació.
 

La crisi sentimental de la parella, ha provocat que la seva relació pengi d'un fil. De fet, abans de l'inici del programa, la veneçolana parlava entre llàgrimes i convidava els seguidors a no perdre l'emissió per «conèixer tota la veritat».

Malgrat que Iván ha volgut mostrar la relació com idíl·lica, Oriana volia deixar clar davant el públic que la parella estava immersa en una greu crisi. «No vulguis suavitzar una relació lamentable com la que tenim» deia l'ex-tronista mentre el seu encara nuvi intentava mantenir la calma.

Oriana Marzoli explica els problemes al llit amb Iván González

No obstant això, la tensió al plató va ser palpable des del començament del programa. Oriana Marzoli i Iván González van entrar visiblement molestos i distanciats. Es van asseure en cadires separades i van començar a debatre sobre els aspectes més íntims de la seva relació. «No tens ganes de mi i crec que et falta res per anar a buscar a un home. Fa dues setmanes que no fem res i ara fem l'amor una vegada cada 8 o 10 dies» assegurava la veneçolana.

Oriana Marzoli va parlar sense embuts sobre les relacions sexuals amb la seva parella i no va dubtar a explicar tots els seus problemes al llit. «Abans em queixava que duraves poc temps al llit, però ara ja ni això... Es nota quan és forçat i quan ho fas per complir» ha insistit l'ex-tronista davant l'atenta mirada de Jesús Vázquez i Nagore Robles.

Davant els continus atacs de la seva xicota, Iván González va voler explicar davant el públic que els seus problemes al llit venien derivats de la crisi que travessaven com a parella. «Amb els teus nuvis sempre argumentes el mateix: que no gaudeixes amb ells i que no teniu bones relacions sexuals. Fins i tot s'ha dit que sóc homosexual, però l'únic que em passa és que quan estic malament amb ella ... doncs no em ve de gust».

Després d'un debat molt intens, Oriana no ha pogut evitar ensorrar-se en directe i ha deixat entreveure que ja dona per finalitzada la seva relació amb Iván. «Jo ja no puc més perquè la meva relació està sempre penjant d'un fil. Jo l'estimo moltíssim, però aquest caràcter i aquesta impulsivitat que té no m'agraden. Tinc vint-i-vuit anys i necessito una cosa estable i tranquil·la» ha afirmat la veneçolana.