Cristiano Ronaldo i la seva germana Katia Aveiro

Sobre Cristiano Ronaldo: «És un enviat de Deu per despertar-nos»

La germana del jugador va compartir un polèmic missatge a les xarxes

Cristiano Ronaldo s'ha convertit en el centre de tots els focus mediàtics després d'haver donat positiu per coronavirus. El futbolista va rebre el diagnòstic tot just abans de disputar el partit de la UEFA Nations League contra Suècia. Aquesta notícia el va obligar a abandonar la concentració de la selecció portuguesa per posar-se en quarantena.

Un cop es va fer públic el positiu del jugador, seguidors, familiars i amics de Ronaldo han volgut mostrar el seu suport i la seva estima a través de diversos missatges a les xarxes socials. La primera era la seva mare, Dolores Aveiro, que escrivia a Instagram: «Deu dona grans batalles a grans guerrers i és una guerra més que guanyaràs, fill».

La parella del futbolista també va voler compartir una bonica dedicatòria per animar a Cristiano: «Ets la meva inspiració», escrivia en una foto de tots dos on se'ls veu fent una videotrucada.

L'estrany missatge de la germana de Ronaldo

De tots els missatges de suport que va rebre Cristiano Ronaldo hi ha un que va sorprendre i destacar entre els altres i ho va fer per ser un missatge d'allò més estrany. L'autora va ser la germana del portuguès, Katia Aveiro, que es va referir al seu germà com un enviat de Deu.

Així doncs, la cantant escrivia en un 'stories' d'Instagram: «Si Cristiano Ronaldo ha de despertar el món, he de dir que realment és un enviat de Deu. Gràcies!». Una enigmàtica publicació on Katia fa una mena de reflexió per indicar que la pandèmia és una estafa.

«Crec que avui milers de persones creuran en la pandèmia, en els tests i en les mesures preses, tant com jo... L'estafa més gran que he vist d'ençà que vaig néixer. Hi ha una frase que he llegit avui i que aplaudeixo de peu: Ja n'hi ha prou d'un món de marioneta», afegia la germana de Ronaldo.

L'explicació de Katia Aveiro

Les paraules de la cantant van generar una gran controvèrsia i es va veure obligada a compartir una nova publicació on explicava el significat del missatge. En el vídeo publicat apareix un comentarista de la televisió portuguesa rebutjant el compliment de les mesures restrictives del coronavirus.

«Si Cristiano Ronaldo que compleix amb un rigorós protocol de protecció, es cuida, passa revisions mèdiques... dona positiu significa que hem d'oblidar totes les mesures que estem prenent dia a dia perquè no serveixen per a res. Tots agafarem el virus, és impossible fugir d'ell», indicava el comentarista.

Una teoria que comparteix la germana del futbolista tot i que aquesta ha estat desmuntada des del començament de la pandèmia. Sempre s'ha sabut que tots som susceptibles de contagiar-nos però l'objectiu ha estat frenar la seva expansió fins a l'arribada d'una vacuna. A més, les mesures volen evitar que ens contagiem tots alhora i, per tant, evitar el col·lapse del sistema sanitari.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Opinião @ruipedrobraztvi

A post shared by Katia Aveiro (@katiaaveirooficial) on