Oriana diu a Jorge Javier Vázquez el que pensa la majoria de gent a Espanya

La col·laboradora de 'Supervivientes', per una vegada, va guanyar-se els aplaudiments dels espectadors

Sense cap dubte, una de les col·laboradores de 'Supervivientes' més polèmiques és Oriana Marzoli pel fet que la jove no té pèls a la llengua i diu tot el que li passa pel cap, sense filtres. D'aquí que s'hagi vist ficada aquesta edició en trifulgues amb el defensor de Marta López per haver-li dit a la concursant «'suelta'».

És més, fins i tot fa unes setmanes la jove va incendiar les xarxes, que van demanar el seu acomiadament fulminant, després d'insultar la també participant Valeria Marini, a qui va definir com a «'salidorra'». No obstant això, a la gala de dimarts a la nit, la tertuliana va emportar-se els aplaudiments del públic per una vegada. I ho va fer en dir-li al presentador (Jorge Javier Vázquez) el que la majoria estem pensant d'aquesta edició.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

L'origen de la picabaralla entre Oriana i Jorge Javier

La tensió entre la col·laboradora i el presentador es va iniciar quan aquest va agafar Marzoli 'a la seva bola' en plena gala en directe, concretament, mentre s'estava comentant al plató els vídeos d'Olga Moreno atacant a Rocío Carrasco. Jorge es va dirigir a Oriana, qui semblava que estava avorridíssima. De fet, Jorge Javier li va dir: «Què t'estàs adormint Oriana?».

Davant aquesta pregunta la jove va contestar amb la sinceritat que la caracteritza: «No. Estic veient unes fotos meves al mòbil. És que em teniu ja podrida amb el tema d'aquesta senyora, sincerament. 'Supervivientes' és alguna cosa més que Olga».

Aquest comentari no va agradar gens a Vázquez, que li va deixar anar: «Escolta una cosa. Saps el que faria jo? Quan et truquin, dir que no vens». Marzoli no va dubtar a respondre al presentador així: «Jo dic que sí que vinc, però per comentar també sobre més concursants. Jo t'ho dic, imagina't, també com a espectadora».

Continua el conflicte

Jorge Javier davant aquesta ostentació de sinceritat, a través d'enuig i sentit de l'humor alhora, li va donar un consell a Oriana: «Has de parlar amb la direcció. La directora porta des de les vuit del matí fent l'escaleta del programa. Llavors, si et sembla malament, podries venir amb ella a les vuit». Tanmateix, la col·laboradora tampoc es va quedar callada davant d'aquest comentari: «Em coneixes i em coneix perfectament la directora, de sobres em coneix des que vaig començar amb 18 anys a 'MYHYV'. Sap el que penso, la cara com la tinc, tot…». Unes paraules aquestes que van fer riure al presentador que, amb ironia, va dir: «És veritat. És que ens agrada donar-te la tabarra».

Els espectadors aplaudeixen Oriana Marzoli

Encara que setmana rere setmana la jove és objectiu de les crítiques ferotges dels espectadors, en aquesta ocasió va succeir tot el contrari. Sí, perquè aquests la van aplaudir a les xarxes per haver dit el que molts pensen: que estan farts que el 'reality' giri al voltant dels 'monòlegs' d'Olga Moreno. Per aquest motiu, van deixar una infinitat de comentaris enaltint el comentari d'Oriana com, per exemple, els següents missatges:

  • «Li va faltar a Jorge Javier fer-la fora de plató per dir el que pensa. No és sant de la meva devoció, però amb ella es va demostrar que tot gira al voltant del 'docu-reality'».
  • «Ha dit el que molts pensem. Al final l'exploten tant que ja és saturació».
  • «Per una vegada, Oriana té raó. En lloc de 'Supervivientes' el programa s'hauria d'anomenar 'Olga: senyora del meu marit per seguir guanyant diners parlant de la seva exdona'».
  • «Mai vaig pensar donar-li la raó a Oriana, però estic del 'docu-circ' fins a la gorra. M'agrada molt el format de 'Supervivientes' i us ho esteu carregant».
  • «Per una vegada estic amb ella. Quin cansament de tema!».

Comentaris

envia el comentari