Els problemes de Rocío Carrasco per recuperar el seu fill: «Sense comunicació»

Rociíto ha intentat reprendre la relació amb el seu fill David, però molts factors han jugat en contra seu

Diversos informes oferts en exclusiva per 'Vanitatis' han posat de manifest el moment clau en què la relació de Rocío Carrasco i el seu fill, David Flores, es va trencar per sempre. I aquest va ser, sens dubte, el dia del seu casament amb Fidel Albiac, un esdeveniment molt important en la vida de la seva mare a qui, segons denuncia Rociíto, no van deixar anar a l'infant. «Aquell dia no va arribar, no van deixar que arribés», recalca sobre la il·lusió que tenia per tornar a trobar-se amb el seu fill, ja que sembla, David Flores sí que estava convidat a l'enllaç, encara que Antonio David defensés públicament que no havia estat així.

En la denúncia que Carrasco va interposar en contra del seu ex el desembre de 2016, es pot llegir que «el pare va sol·licitar a la mare que el menor, David, passés els dos mesos d'estiu amb ell. La mare va accedir amb la creença que el pare lliuraria el menor al domicili matern a principis del mes de setembre, per tal que el fill pogués assistir al casament de la mare, celebrat el 7 de setembre de 2016».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«No obstant això, arribada la data de l'1 de setembre, el denunciat no va lliurar al menor, després d'haver-ho sol·licitat ferventment, però a més, tampoc va permetre l'assistència del fill al casament, ni tampoc el va donar a la mare la segona quinzena de setembre, i el que és més greu, avui dia continua sense dur al menor amb la seva mare, que no ha pogut veure-la des d'abans de les vacances d'estiu», s'estipula en l'informe que treia a la llum 'Vanitatis'.

Rociíto acusa llavors el pare dels seus fills d'un delicte de trencament dels deures de custòdia, de la inducció de menors i d'un delicte de sostracció de menors, ja que no ha tornat a veure el seu fill David des de l'any 2016. De fet, es recalca que «el fill sabia que estava convidat al casament, tenia el vestit fet i amb tot preparat i amb tota la il·lusió del món perquè volia assistir al casament de la seva mare amb Fidel Albiac, amb qui té el menor una excel·lent relació».

Tot i això, Antonio David va aconseguir intercedir un cop més entre mare i fill, impedint la comunicació: «El nen menor no té telèfon. És el del seu pare. És el pare qui controla les trucades del fill. I és el pare qui no permet qualsevol mena de comunicació del fill amb la seva mare, i d'aquí la denúncia». Així, queda clar que Rocío Carrasco no podia posar-se en contacte amb el seu fill perquè el pare ho impedia. D'aquí que faci tants anys que està allunyada de David, de qui assegura que té molt clar que la segueix estimant, en contra de la seva germana Rocío.

En aquest cas, la filla de 'la més gran' ha deixat molt clar que no hi ha marxa enrere i que necessita molt temps per poder reprendre la relació amb ella. I és que, quan tenia quinze anys, Rocío Flores va ser jutjada per un delicte de maltractament continuat a la seva mare després d'haver propinat una brutal pallissa: «Declaro la menor Rocío Flores Carrasco autora responsable d'un delicte de maltractament habitual, d'un delicte de maltractament, d'una falta continuada d'amenaces i d'una falta continuada d'injúries».

Poc després, marxava a viure amb el seu pare i després la va seguir el seu germà. Per tant, Carrasco assegura que David Flores va ser manipulat tant pel seu pare com per la seva germana a l'hora d'aconseguir que un jutge li concedís la custòdia completa a Antonio David. Tanmateix, serà en el pròxim capítol de la docu-sèrie quan s'aclariran diversos dubtes sobre els motius que van provocar aquest distanciament definitiu, que Rociíto ha resumit com «he parit dues vegades, però no tinc cap dels dos».


Comentaris

envia el comentari