Carlota Corredera a 'Sálvame'

«Jo mai ho he explicat»: Carlota Corredera carrega de nou contra Antonio David

La presentadora ha revelat com es comportava el tertulià fora de càmeres

Carlota Corredera s'ha convertit en una de les cares més contundents de la televisió pel fet que abandera el feminisme amb molt d'orgull i no consenteix que ningú posi en perill el benestar de les dones. Per aquest motiu, Antonio David Flores s'ha convertit en la seva nova víctima arran de l'arribada de l'huracà Carrasco a Telecinco, el qual va arrasar amb tot: periodistes, tertulians i detractors de Rociíto.

La gallega s'ha posicionat com una de les seves grans defensores i està disposada a tot per aconseguir que la nova reina de la premsa rosa no perdi el seu tron. 'Sálvame' ha treballat amb l'exgendre de la Jurado força temps i la direcció del programa coneix com es va gestar el contracte, sent testimonis de l'ambició del tertulià i, després de prescindir dels seus serveis, estan traient a la llum els seus pitjors secrets.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

David Valldeperas, un dels responsables de l'equip de Jorge Javier Vázquez, va reconèixer que li va suposar un gran esforç treballar amb Antonio David perquè manté una amistat molt estreta amb Rocío. Així que va haver de deixar el seu sentiment a un costat i pensar únicament en els desitjos de l'audiència. No obstant això, la situació ha fet un gir de 180 graus, el públic està al costat de la protagonista de 'Contar la verdad para seguir viva' i molta gent exigeix que la cadena desmunti el botxí de la família Jurado.

Per aquest motiu, Carlota Corredera s'ha animat a trair el seu antic col·laborador. Així mateix, l'exmarit de Rociíto mai es va portar bé amb Jorge Javier. La tensió entre ells era més que evident i, fins i tot, van arribar a enfrontar-se en més d'una ocasió: «Ets un manipulador nat». Al qual el seu contrincant va respondre: «Tot el que puja, baixa». A ningú sorprèn que Vázquez s'hagi convertit en un dels grans flagells d'Antonio David. Però sí que ha cridat molt l'atenció que Carlota Corredera ha deixat de banda l'objectivitat que la caracteritzava per carregar durament contra ell.

Recentment, la presentadora ha confessat el comentari que el seu excol·laborador va fer quan va saber que Rocío protagonitzaria un documental sobre la seva vida. De cara als espectadors va intentar mantenir les formes, però tothom va adonar-se que estava molt preocupat. «Tot és una farsa», va declarar quan va aconseguir recuperar l'alè. Però, què va comentar fora de càmeres?

El pare de Rocío Flores va intentar manipular 'Sálvame'

Carlota Corredera ha confessat que mai ha tingut relació amb Antonio David: «Fixa't que jo la conversa més llarga que he tingut amb Antonio David, l'any i mig que ha treballat amb nosaltres, va ser precisament el dia dels tres minuts de silenci, l'endemà que s'anunciés el documental», revela en 'Sálvame'. L'exgendre de la Jurado va saber que el seu periple mediàtic havia arribat a la seva fi i la seva primera reacció va ser acusar la mare dels seus fills d'estar mentint per diners: «Estàvem pendents a veure per on sortia, perquè no deia res i mirava amb aquesta cara. Però és veritat que el primer que va dir va ser: Quant ha cobrat per seguir viva?».

La substituta de Jorge Javier Vázquez ha insinuat que el tertulià també va intentar manipular-la a ella i, segons ha explicat, la seva intenció era que pensés que Rocío havia tramat un muntatge perquè tenia problemes financers. «Jo mai he explicat que va ser una tarda molt complicada. Quan acaba el programa, jo m'apropo a ell per saber com està i ell el que em diu és: jo ja sabia que ella faria alguna cosa així perquè sé que no té diners. Sé que li ha anat molt malament l'espectacle. Jo això ja ho olorava», declara la presentadora. El pare de Rocío Flores va intentar, per tots els mitjans, conèixer detalls sobre el polèmic documental: «Intentava tota l'estona esbrinar coses: que quan s'havia gravat, que si estava ja tot gravat, què deia, amb qui havia estat...».