La nova enemiga de Rocío Flores: una presentadora de Telecinco

La coneguda presentadora de 'Telecinco' ha fet unes declaracions que no han agradat gens a la filla de Rociíto

Rocío Flores està travessant un moment complicat. Des que es va estrenar el mes de març passat la sèrie documental sobre la vida de la seva mare, 'Rocío: contar la verdad para seguir viva', la filla d'Antonio David Flores no aixeca el cap. Amb la dona del seu pare a Hondures i amb ell fora dels mitjans, la jove s'ha convertit en la diana de tots els dards.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Fa més de dos mesos que la germana de David Flores va veure com la seva vida s'enfonsava per complet. La jove feia temps que demanava públicament a la seva mare un retrobament per a solucionar els seus problemes, però el que no esperava és que Rocío Carrasco anés a explicar la seva història.

Des que es va emetre el primer episodi sobre la vida de la filla de Rocío Jurado, la seva filla gran no hi ha dia que no tingui als mitjans de comunicació a la porta de la seva casa o seguint-la allà on va . Aquesta situació li està resultant aclaparadora i insostenible, a pesar que en un principi va treure totes les seves forces per a bregar contra la tempestat que li venia damunt.

No contenta amb haver de fer front a tot això i suportar les crítiques, la primogènita de l'exguàrdia civil té ara un nou front obert, els enemics que li estan sorgint en la cadena en la qual treballa. Al començament de tota aquesta història van ser molts els programa de 'Telecinco' que van decidir protegir la jove, no obstant això amb el pas del temps sembla que alguns han decidit posicionar-se clarament en contra de Rocío Flores com ha ocorregut amb 'Viva la vida'.

El passat cap de setmana l'espai conduït per Emma García anunciava que la néta de 'la més gran' ja no tindria la mateixa relació amb el seu pare que abans, arran de les declaracions de la seva mare en la sèrie documental sobre la seva vida. Aquestes insinuacions haurien afectat prou a la germana major de David i Lola Flores per a explotar cansada de tants rumors infundats.

La jove no dubtava a etzibar quan els mitjans de comunicació li preguntaven per la relació actual amb Antonio David Flores. «Ja no sabeu què inventar. Bé, vosaltres no, però que no saben ja...», contestava enfadada, fent al·lusió al que s'havia comentat a 'Viva la vida' el cap de setmana.

No és un secret que Emma García és una de les presentadores amb més prestigi a 'Telecinco'. Fa anys que està treballant en diferents programes de la cadena i compta amb el vistiplau de Paolo Vasile, qui l'ha convertida en certa manera en intocable. Per això no és d'estranyar que fos en el seu programa on hi hagués via lliure per a parlar sobre el suposat distanciament entre pare i filla.

Com està realment la relació?

La veritat és que després d'emetre's la sèrie documental sobre la filla de Pedro Carrasco, la família Flores ha vist com tot al seu voltant s'enfonsava. L'exguàrdia civil gairebé no surt al carrer i ha vist afectada la seva economia després de ser acomiadat de 'Sálvame' i perdre adeptes en les seves campanyes publicitàries en les xarxes socials.

El passat cap de setmana l'excolaborador de 'Sálvame' va acudir a una comunió en la qual també van estar els seus fills. No obstant això, sembla que la tensió entre pare i filla va estar molt present. I és que, en aquesta ocasió, Rocío Flores va arribar d'una banda al costat de la seva parella, Manuel Bedmar, i el seu germà, mentre que el seu progenitor va arribar per un altre i, segons s'ha comentat aquesta setmana en els mitjans, ni tan sols es van saludar ni van creuar mirades.


Comentaris

envia el comentari