Primer pla d'Ortega Cano amb la boca oberta

Ortega Cano preocupa amb la pitjor notícia sobre la seva salut

Ortega Cano esclata en directe després d'escoltar alguna cosa greu sobre el seu matrimoni

José Ortega Cano ha dit prou i ha posat el crit al cel contra tots aquells que volen acabar amb el seu matrimoni. El mestre ha donat un cop a sobre de la taula en forma de missatge preocupant en ple directe acusant Telecinco de voler acabar amb la seva salut i amb la seva vida.

La denúncia d'Ortega Cano a Sálvame arriba després de la contundent entrevista que Ana María Aldón va donar al programa Déjate querer. La dissenyadora va deixar clar que està passant pel moment més complicat de la seva vida i el seu matrimoni amb el torero no té cap solució.

La situació tan greu és que l'andalusa ha hagut d'anar a diversos especialistes per intentar mantenir la seva relació viva.

Ortega Cano diu prou i ataca 'Sálvame'

«Estem treballant amb el psicòleg, amb l'especialista i aquí estem… A ell no li agrada l'enfrontament. Està cansat i jo també estic cansada, estem cansats tots. Ell em demana que no el mencioni, però a la meva vida hi és ell i és inevitable esmentar-lo, la meva vida és la seva, la compartim, compartim la vida».

Des que Ana María pronunciés aquestes paraules, alguns mitjans han continuat insistint que la relació està trencada i el dretà ha dit la seva veritat atacant Telecinco de manera excessiva.

Muntatge fotogràfic d'Ana María Aldón i Ortega Cano.
Ortega Cano ja no pot més després de les darreres paraules de la seva dona. | CatalunyaDiari

«Vull dir que li queda poc a Telecinco per posar fi a la meva vida, estan a punt d'aconseguir-ho. Ja no tinc forces, ja estic abatut de la manera tan cruel amb què em tracten, no els he fet res. Els he fet guanyar molts diners, però de la manera que m'estan tractant i amb tot el que he patit en la meva vida ja no puc més», sentenciava Ortega Cano.

«Acabaran amb mi d'una vegada per totes, però no ho aconseguiran»

Així de dur ha estat Ortega amb la cadena en què, des del 2020, treballa la seva dona Ana María Aldón i en què també col·labora la seva filla Gloria Camila. De manera molt franca, l'extorero ha culpat Telecinco de tots els seus mals i ha deixat clar que la notícia que donava Kiko Hernández sobre la separació és totalment falsa.

«Estic sol a casa meva, sol. M'emporto fantàsticament bé amb la meva dona, que està a Andalusia, i estarem junts aviat. Estic fart que em tractin d'aquesta manera, acabaran amb mi d'una vegada per totes, però no ho aconseguiran».

«Sálvame són enemics meus. No hi ha crisi ni hi ha res. Ella està a Andalusia així com jo soc aquí per feina», ha prosseguit Ortega Cano a crits.

Després de l'al·legat dur, la reportera de Sálvame li ha suggerit posar-se una orellera per parlar amb Terelu Campos, però s'ha negat.

Ana María assisteix amb perplexitat al dur al·legat del seu marit

Així doncs, l'extorer ha declinat la invitació. Ha tornat a dir enfurismat que no tenia res més a comentar i que «amb els meus enemics no vull parlar».

Veurem quina és la reacció d'Ana María Aldón davant d'aquestes paraules del seu marit. Unes paraules que denoten el nerviosisme que es viu en un matrimoni que està ferit de mort i que podria tenir els dies comptats.

Mentrestant, Ortega Cano ha estat el protagonista de l'endemà del seu dur discurs a la porta de casa seva, on Ana María Aldón no hi ha estat. L'andalusa ha passat uns dies al pis que té el vidu de Rocío Jurado a Costa Ballena.

▶️ Descubre lo que pocos saben de Ana María Aldón, la mujer de José Ortega Cano

La dissenyadora andalusa s'ha apartat del soroll mediàtic. Les seves darreres declaracions en Viva la vida posen de manifest que està en un dels seus pitjors moments. «Trencada i a trossos, però aquí estic», va afirmar en el seu programa un mes després d'abandonar-lo de manera sorprenent.