José Fernando Ortega

José Fernando Ortega, obligat a compartir l'únic que té amb la dona equivocada

José Fernando Ortega està seguint un tractament estricte

José Fernando Ortega travessa per un dels moments més complicats de la seva vida perquè s'ha d'enfrontar a la crua realitat. A punt de completar el tractament, els metges ja creuen que és un home nou i que està gairebé llest per gaudir de la llibertat. Però, el problema és que es trobarà un panorama desolador, ja que Ortega Cano està en crisi.

José Fernando Ortega adora el seu pare i té clar que tot el que ha aconseguit és gràcies a ell, per això està tan preocupat. El torero té problemes amb Ana María Aldón i a Sálvame han explicat que la dissenyadora ha abandonat el domicili familiar. Aquesta casa és l'única cosa que té el colombià i ara l'haurà de compartir amb la Marina, la treballadora domèstica.

José Fernando
José Fernando Ortega comprèn que la situació és delicada | GTRES

José Fernando ha descobert, gràcies a una informació que Kiko Hernández ha donat a Sálvame, que Marina té massa poder. Suposadament, Ana María pensa que ella és la que realment mana a la casa, per això ha decidit marxar. Així doncs, José Ortega haurà de conviure amb la treballadora perquè és la dona de confiança del seu pare.

El germà de Gloria Comila vol que la tempesta passi com més aviat millor, però sap que els problemes familiars no han fet res més que començar. Ortega Cano creu que pot amb tot, encara que la realitat és molt diferent del qual vol donar a entendre. I és que a Telecincoasseguren que està passant un moment dur perquè a poc a poc està perdent la seva dona.

El fill de Rocío Jurado va internar al centre San Juan de Dios, situat a Madrid, el 2017 perquè necessitava ajuda. Ara, finalment, els especialistes pensen que està preparat per enfrontar-se a la vida, però cal que guardi repòs durant un temps. Com que no pot tenir cap sobresalt, es troba allunyat de tot el que està succeint.

José Fernando Ortega viurà acompanyat

José Fernando va heretar una gran fortuna de la seva mare, però Ortega va prendre el control del seu patrimoni per evitar un gran mal. El jove no gestionava bé els diners i el seu pare va aconseguir que aprengués a ser més responsable. Suposadament el torero li acaba de comprar una casa a Madrid, però de moment aquesta dada no està confirmada per ningú de la família.

Imatge de Marina, l'amiga, confident i treballadora de José Ortega Cano
José Ortega coneix Marina, l'amiga del seu pare | Europa Press

José ha fet grans avenços i està desitjant sortir i gaudir de la seva llibertat, encara que de moment ha de ser previngut. No està preparat per viure sol, així que el més probable és que s'instal·li a casa d'Ortega amb Marina, la dona de qui tots parlen. Segons expliquen a Sálvame, ha aconseguit fer fora Ana María de la llar familiar i té molt poder.

Malgrat que és part del passat, sí que és cert que el germà de Gloria Camila va coquetejar amb la premsa del cor i va concedir alguna entrevista. Però des que és al psiquiàtric San Juan de Dios no parla amb cap periodista perquè sap que és el millor per a ell. Prefereix estar lluny de l'escàndol perquè sap que qualsevol moviment es pot tornar en contra seu.

José Fernando Ortega ha descobert la veritat

El fill de Rocío Jurado sap que la situació és complicada, sempre ha respectat Ana María, però per a ell és més important el seu pare. Li donarà suport en tot allò necessari: tant si decideix continuar amb la dissenyadora com si prefereix trencar el matrimoni. Per part seva, Gloria Camila ha adoptat una postura més contundent, encara que també respectarà els sentiments del torero.

José té diversos conflictes pendents, com el que manté amb Michu, la mare de la seva primera filla. Suposadament havien posat fi a la seva relació, però ella ha venut que estan a punt de casar-se. Tanmateix, el colombià no es pronunciarà ni tampoc comercialitzarà amb aquesta notícia en cap mitjà per no donar més disgustos a Ortega.