Imatge de Rocío Carrasco a 'En el nombre de Rocío'.

Rocío Carrasco veu com els pitjors presagis es confirmen a la seva família

Rocío està sent testimoni que la història es repeteix

Rocío Carrasco ha estat dues dècades suportant en silenci totes les mentides i acusacions que el seu exmarit i que la seva família mediàtica han pronunciat públicament. Aleshores, molts mitjans i periodistes els van creure sense pensar-s'ho dues vegades i sense que aquells mostressin cap prova. Ara, aquesta història de patiment s'ha tornat a repetir.

Ara mateix hi ha una altra persona del seu entorn que és al punt de mira per les declaracions d'una altra, que la deixa en evidència sense haver demostrat res. Es tracta de Gloria Camila, que està rebent moltes crítiques per les paraules d'Ana María Aldón, la dona del seu pare.

Rocío Carrasco veu que tot torna a succeir

La cònjuge de Fidel Albiac va haver d'esperar a l'emissió de la seva docusèrie per parlar del que realment havia passat. També ha aprofitat per demostrar amb dades i amb proves que s'havien dit moltes mentides. Per això, van quedar en evidència els professionals dels mitjans que l'havien atacat amb duresa sense motiu.

Aquests atacs, però, es van produir perquè es van creure el seu ex i la seva família sense necessitat que ensenyessin res que confirmés que deien la veritat. Rocío Carrasco va patir moltíssim arran d'aquesta situació, ja que va arribar a ser dramàtica per a ella. Ara està veient que la Glòria sembla estar en la mateixa posició que ella va estar, i tot per la 'guerra' que manté amb la dona del seu pare.

Gloria Camila i Rocío Carrasco
Rocío Carrasco està veient com Gloria Camila rep diversos atacs | CatalunyaDiari

La noia i Ana María Aldón fa mesos que s'intercanvien retrets públicament, cosa que ha comportat un veritable 'cisma' al clan. La cònjuge del torero ha explicat que se sent menyspreada i que no té lloc. I de manera directa i indirecta assenyala la filla del seu marit.

És més, algunes fonts diuen que la noia és manipuladora i que mai no ha volgut la gaditana. Entre aquestes fonts, hi ha la seva exparella, Kiko Jiménez, que ha relatat episodis sobre els suposats lletjos que aquesta ha fet a Aldón. Així, Rocío Carrasco està veient que Gloria Camila està en perill ja que està sent molt criticada per tot el que s'està explicant.

Rocío Carrasco veu que algú dona la cara per Gloria

L'exdona d'Antonio David està patint per la filla d'Ortega Cano perquè sap a què s'està enfrontant. Tot i això, ha vist que hi ha algú dels mitjans que està disposada a no «aclaparar-la» públicament. Es tracta d'Isabel Rábago.

La col·laboradora de Viva la vida, en un article a Esdiario, ha afirmat: «El que estic veient aquests dies em recorda el que ja vam fer amb Carrasco. Sí, carregar les tintes i assenyalar constantment una culpable sense que, de moment, hi hagi cap prova en contra de Gloria Camila».

«I jo aquesta lliçó ja la vaig aprendre després de conèixer Rocío Carrasco. Va ser a casa de Terelu i va ser generosa amb mi, ja que sabia que jo feia molts anys que treballava amb Antonio David, que el defensava en platós i que creia en la seva versió. Em va permetre preguntar tot allò que vaig voler».

Isabel Rábago
Rocío Carrasco s'ha assabentat que Isabel Rábago està disposada a no atacar Gloria | MEDIASET

Després d'aquesta trobada i de veure la docusèrie, la periodista ha reconegut que «em vaig adonar que ell ens havia mentit a tots. I, a partir d'aquell moment, vaig qüestionar tot allò que explicava. Principalment, perquè mai no va aportar cap prova».

Precisament per aquesta experiència, Rábago ha deixat clar que no està disposada a equivocar-se una altra vegada. Per això, ha manifestat: «No penso cometre el mateix error amb Gloria, no la penso culpar sense motius, sobretot, perquè jo defenso el que es demostra. No soc portaveu de ningú ni vaig en contra d'altres per guanyar punts o demostrar que soc més amiga que els altres».

▶️ José Fernando sufre la traición de su hermana Rocío Carrasco en un día lleno de emociones

Fins i tot, ha deixat clar que dubta d'Aldón: «El fet que hagi decidit deixar entreveure, i no demostrar res de moment no és un impediment perquè li facis costat perquè sí. Li donaré el meu suport si té raó, però si no ho veig clar, no ho faré. I, en aquesta història, ni els temps ni determinades actituds no m'acaben de fer el pes».