Primer pla de José Ortega Cano amb cara de sorpresa

Ortega Cano reconeix la trista realitat del seu matrimoni: «Valenta a la televisió»

José Ortega Cano admet que la seva relació matrimonial està a punt de trencar-se

José Ortega Cano era conscient que aquest dissabte havia de bregar amb una de les entrevistes que podia posar punt final a la seva història amb la seva dona.

José Ortega Cano sabia que la crisi que vivien tots dos era un secret de domini públic. Tot feia pensar que la dissenyadora s'asseia a Déjate querer per parlar que el motiu principal de la seva llarga absència de Viva la vida era l'atipament de la sanluquenya. Un tedi amb la situació que viu des de fa temps a casa seva. Últimament, Ortega Cano no ha sabut fer feliç la seva dona. Així doncs, aquesta ha esclatat cansada que el seu marit no li faci cas.

José Ortega Cano admet que la seva relació està en la corda fluixa

Està farta que el torero permeti certes humiliacions al si familiar que només destrueixen l'amor que es tenen des de fa anys. La veritat és que l'andalusa es va asseure cara a cara davant de Toñi Moreno per exposar davant de tota Espanya la seva greu situació. Va afirmar que ha patit certes humiliacions per part de familiars del seu marit que ell no ha sabut contrarestar. Això li ha provocat una gran angoixa i una decepció.

A més a més, aquesta també va revelar a Déjate querer que, si se n'ha anat uns dies de vacances amb el seu fill, ha estat per oblidar-se de tot i prendre distància. Sobretot, després d'allò que va passar amb aquella famosa trucada d'Ortega Cano a Ya son las ocho.

La veritat és que aquesta situació delicada en el matrimoni format per José Ortega Cano i Ana María va estar debatuda a Viva la vida el darrer dissabte. Ha estat només unes hores abans que la sanluquenya trepitgés el plató 28 dies després de fer-ho per última vegada.

Muntatge fotogràfic d'Ana María Aldón i Ortega Cano.
José Ortega Cano admet que la seva vida matrimonial no està travessant pel seu millor moment. | CatalunyaDiari

Una de les col·laboradores més dures amb la dona de José Ortega Cano ha estat Isabel Rábago. La periodista madrilenya considera que la seva «prescripció mèdica s'ha aixecat a cop de talonari». Ho ha afirmat en referència a la inesperada entrevista que aquest ha fet fa uns dies a Déjate querer.

La dissenyadora rep grans cops després de la traïció

Pel que fa a Pilar Vidal, una altra de les fixes del programa presentat per Emma García, ha assegurat que «és més valenta a la televisió que en privat», va ser el titular d'aquesta.

Per la seva banda, Terelu Campos opinava que li sembla malament el que ha fet «després de com s'ha portat de bé aquest programa amb ella». No ha estat bé que Ana María hagi fet una entrevista en un programa que no és el seu, un lloc on treballa des de fa dos anys.

Minuts més tard, l'espai de Telecinco ha revelat en primícia un extracte inèdit de la xerrada d'Ana Maria Aldón amb Toñi Moreno.

«Que no hagin de viure això en la seva pell»

Una petita part de l'entrevista en què l'esposa d'Ortega Cano enviava un missatge clar als seus companys de programa. «Tant de bo que no siguin mai on em trobo i menys on m'he trobat fa un mes. Que no hagin de viure això en la seva pell».

«Si no ho entenen és perquè no parlo i no explico», afirmava la dona d'Ortega Cano. 24 hores més tard, la dona d'Ortega s'asseia al plató, però no aclaria del tot la situació de la seva vida amb el torero.

Sobre la seva entrevista prèvia a tornar a Viva la vida, s'hi va referir com una cosa molt bonica que li van oferir després de la insistència del seu representant. Unes paraules que no van acabar de convèncer cap dels col·laboradors presents ahir a l'espai de Telecinco.