Primer pla d'Almudena Cid amb la mirada perduda

Almudena Cid, trencada en comprovar que Christian Gálvez segueix enamorat

L'exgimnasta no aconsegueix aixecar el cap

Si fa uns dies Almudena Cid era notícia per una provocativa imatge, avui ho és per estar esfondrada. L'exgimnasta s'ha adonat que Christian Gálvez no tornarà mai, i la prova que li ha fet obrir els ulls li ha fet molt de mal.

Almudena està perduda

Ja han passat molts mesos des que Almudena Cid i el seu exmarit anunciessin a través d'un comunicat la seva separació. Aquesta notícia queia com una gerra d'aigua freda entre els seus seguidors, que no s'ho esperaven.

Christian i la seva exdona es van consagrar per al públic com una de les parelles amb més progressió de l'actualitat rosa. Tot i això, malgrat que encara no se saben els motius d'aquesta separació, la parella va decidir posar punt final a la seva història d'amor.

D'això, la més perjudicada ha estat Almudena. Sí, perquè fins i tot l'han arribat a gravar plorant en un bar amb companys de professió. A més a més, les declaracions que la seva mare ha donat a la premsa en contra del presentador de Telecinco no hi han ajudat gaire.

Almudena Cid abraçada a un amic en un bar de Madrid.
Almudena Cid busca el suport dels seus més propers en aquests durs moments | Europa Press

No obstant això, fa uns dies, Almudena era notícia per publicar una fotografia a les seves xarxes amb un missatge dedicat a Patricia Pardo. Des que es conegués la seva ruptura, Christian ha trobat a la presentadora de Telecinco una via d'escapament.

Això és una cosa que no ha suportat Almudena. Per això, no va deixar passar l'oportunitat d'enviar-li un missatge i ho va fer penjant una fotografia despullada a Galícia, lloc de procedència de Patricia.

Es tracta de Sant Estevo do Ermo, a Lugo, província de Galícia, la terra natal de la presentadora d'El programa de Ana Rosa. Aquest va ser el primer lloc on Christian Gálvez va viatjar amb la presentadora després de confirmar la seva relació i després de separar-se de l'esportista.

«A vegades és tan íntim com salvatge», escrivia l'exdona de Christian sota la fotografia. Empoderada i feliç, així posava a la imatge. Tot i això, aquest bon moment ha arribat al final perquè l'exgimnasta ha comprovat que, definitivament, Christian Gálvez no tornarà mai.

Christian Gálvez segueix enamorat

Les fotografies d'Almudena per cridar l'atenció no han servit de res, ja que ha comprovat que el seu exmarit segueix enamorat de Patricia i que res ni ningú es podrà oposar.

La prova és la darrera imatge que ha penjat Patricia. En concret, la gallega celebrava el dia de la Mare de Déu del Carme i Christian Gálvez no trigava a reaccionar amb unes precioses paraules.

«Caminem (i naveguem) junts», escrivia l'expresentador de Pasapalabra. Aquesta frase, que ha arribat a orelles d'Almudena, no ha fet més que confirmar que el que va seriosament.

No és la primera vegada que el locutor crida als quatre vents el seu amor per Patricia. Només fer-se oficial la seva relació, va aprofitar una connexió en directe per declarar-se. «Paty, tu alimentes els meus cinc sentits», començava.

«I, com va dir Gabriel García Márquez, tot es redueix a l'última persona en què penses a la nit. Aquí és on està el teu cor, ja saps on és el meu», va exclamar.

Almudena, incrèdula davant del que sentia, va decidir allunyar-se i reunir-se amb els seus. El suport de la família en aquests moments ha estat crucial i, encara que ho està passant molt malament, assegura que ja és aigua passada.

De moment, no se sap si l'exgimnasta ha tingut temps per conèixer algú. El que és clar és que avui dia, Almudena pot dir ben alt que està gaudint dels petits moments del dia a dia.