Imatge d'Andrea Janeiro enxampada passejant pel carrer

Andrea Janeiro s'emporta la pitjor decepció en descobrir que la seva mare ha recaigut

Andrea Janeiro no dona crèdit després d'allò que ha passat amb la col·laboradora de 'Sálvame'

Andrea Janeiro està molt disgustada després de veure recaure la seva mare en una de les addiccions que provoquen més morts a tot Espanya cada any.

Andrea Janeiro sap que la seva mare no està passant per una de les millors èpoques de la seva vida. I tot després que es trenqués la tíbia i el peroné de manera absurda tres mesos enrere.

Però la gran preocupació de la filla de Jesulín i Belén Esteban és que la seva mare va ser fumadora durant molts anys. La televisiva havia aconseguit deixar el tabac d'un temps ençà, però finalment no ha pogut evitar-ho i ha tornat a caure en la temptació.

Andrea Janeiro ja és conscient que la seva mare ha recaigut

I és que Andrea Janeiro sap que la seva mare ha de tenir molt de compte amb les addiccions i més amb una que provoca més de 60.000 defuncions a l'any.

Durant molts anys, la tertuliana de Sálvame ha fumat de manera considerable. Eren habituals les imatges de la 'princesa del poble' acostant-se un cigarret a la boca en algun dels descansos del programa de Telecinco.

Muntatge fotos Andrea Janeiro i Belén Esteban
Andrea Janeiro confirma el pitjor sobre la seva mare, Belén Esteban. | CatalunyaDiari
 

Estava clar que la madrilenya no tenia cap mena de problema que la gent sabés que era fumadora. Però va arribar un punt en què es va adonar que aquest vici insà no li anava bé per la seva salut.

Recordem que des de fa molts anys la tertuliana pateix diabetis. I el tabac no és gens recomanable per la malaltia que pateix.

Belén Esteban no pot evitar-ho malgrat els consells

Abans de la pandèmia de la Covid-19, la de Paracuellos va deixar de fumar després de la recomanació dels metges. I sempre va pensar que mai no recauria en aquesta addicció que li pot provocar molts problemes.

El cas és que, tot i que fa uns anys que no fuma, durant els últims mesos Belén no ha parat. A més de col·laborar a Sálvame fins que es va trencar la cama, l'ex de Jesulín va obrir una nova línia empresarial amb la seva marca d'alimentació, Sabores de la Esteban.

Belén Esteban darrere de càmeres a Sálvame
Belén Esteban fumant darrere de càmeres a 'Sálvame'. | Mediaset
 

Una línia de productes entre els quals trobem gaspatxo, salmorejo i, fins i tot, bosses de patates fregides. Però la veritat és que ha tornat a fer-ho.

De la seva tornada al tabac ens vam assabentar el 2021, quan va ser enxampada pels fotògrafs passejant pels carrers de Madrid amb el seu marit.

▶️ Jordi González amenaza a Telecinco si no cumplen su deseo

Les xarxes reaccionen així a la nova recaiguda

Una foto en què Belén anava parlant per telèfon i vestida amb una mascareta sostenint una cigarreta provocava un gran disgust a Andrea Janeiro.

Al seu torn, en una foto posterior al seu Instagram, la col·laboradora va confirmar que havia tornat al tabac, publicant una imatge amb una cigarreta i amb el text següent.

Foto de Belén Esteban.
La mare d'Andrea Janeiro ho ha tornat a fer. | Telecinco
 

«Esgotada», va escriure la col·laboradora de Mediaset cap a l'octubre de l'any passat. En aquesta publicació, són molts els comentaris que li recomanaven que no caigués en la temptació i deixés de fumar pel seu bé.

«Fumar no es porta, pensava que ja no fumaves, Belén, intenta deixar de fumar», eren alguns d'aquests missatges procedents dels seus seguidors.

«No fumis, notaràs una gran millora en la salut, el tabac no et fa bé. Fes el possible per deixar de fumar que amb la cigarreta se't veu vulgar», li van deixar anar molts dels seus seguidors.

Això sí, alguns van aprofitar per criticar-la. «Esgotada de no fer res, esgotada de què?, no serà de tant treballar o de com de bé que vius», li van escriure alguns d'ells.