Primer pla de Carmen Sevilla somrient molt feliç

Carmen Sevilla rep una visita que confirma els rumors sobre el seu fràgil estat

L'actriu ha estat envoltada dels seus més propers en un dia molt especial per a ella

En les darreres hores, la notícia sobre l'estat de salut de Carmen Sevilla ha fet saltar totes les alarmes. Després de ser diagnosticada el 2009 d'Alzheimer, la cantant segueix patint cada cop més les conseqüències de la malaltia degenerativa.

Tot i no confirmar-ho fins a l'any 2012, l'actriu va continuar portant una vida totalment normal fins que va començar a patir seriosos problemes. Només uns anys després, el 2015, el seu estat de salut va empitjorar dràsticament fins al punt de ser ingressada en una residència a Aravaca (Madrid), on continua vivint actualment.

Així mateix, l'exitosa cantant ja no podia reconèixer ningú, ni tan sols el seu entorn més proper. Per això, el seu fill i el seu íntim amic, Moncho Ferrer, van haver de fer front a l'oblit de l'estimada actriu.

Carmen Sevilla somrient
Carmen Sevilla està allunyada del focus mediàtic des de 2009. | GTRES

Després d'un llarg temps sense tenir novetats sobre l'estat de salut de la cantant, s'ha conegut, finalment, com es troba després de mesos plens d'incertesa.

Carmen Sevilla celebra el seu dia més especial en l'oblit

En el Dia de la seva Verge, Carmen Sevilla va comptar amb el suport dels seus familiars, entre els quals destaquen el seu amic íntim, Moncho Ferrer. La veritat és que el seu confident sempre treu un moment per visitar l'actriu i poder fer-li companyia.

Com s'esperava, aquesta data no va ser l'excepció, per la qual cosa els periodistes que es trobaven als afores de la residència hi van poder veure arribar Moncho. En aquell precís instant, la premsa va voler saber si hi havia alguna novetat quant a la salut de la cantant.

L'amic de Carmen, sempre atent i agradable amb els mitjans de comunicació, no va dubtar a parlar públicament sobre l'estat de l'actriu. «Sempre aniré a veure Carmen, tota la meva vida perquè és el seu sant i un dia molt especial», començava dient.

A més a més, ha confessat que l'entorn familiar de Carmen Sevilla ha hagut de fer torns per visitar-la per qüestions del coronavirus. Tot i això, ha pogut retrobar-se amb tots els seus éssers estimats, inclosos els seus nets.

Els periodistes també li van preguntar quina era la sensació que li transmetia la cantant en aquell moment. «Pau, sempre pau. Carmen és una dona de pau», admetia visiblement emocionat.

Encara que Carmen Sevilla no pot recordar les persones més estimades, cap dels seus familiars s'ha oblidat de felicitar-la i acompanyar-la el dia del seu sant. La veritat és que el seu entorn familiar, sempre que en té ocasió, va a la residència on viu la cantant per passar-hi temps.

Sens dubte, pel que ha deixat entreveure el seu amic Moncho, Carmen Sevilla està estable dins del que comporta patir aquesta malaltia summament greu. D'altra banda, després de la visita, l'amic de l'actriu ho ha confessat a La Razón i les seves declaracions han fet tremolar els mitjans de comunicació.

Carmen Sevilla es troba molt delicada

Evidentment, des que van diagnosticar Alzheimer a Carmen Sevilla, la cantant gairebé no se l'ha vista aparèixer públicament. Per això, les úniques notícies que arriben sobre el seu estat de salut són per part dels seus familiars i amics més íntims.

De fet, Moncho Ferrer ha volgut explicar com es troba l'actriu després de visitar-la el Dia de la seva Verge. «Carmen està molt delicada. La seva vida continua sent la mateixa, amb la mateixa rutina, exercici, passejades pel jardí, molt tranquil·la…», reconeixia.

«Gràcies a Déu, a la residència està molt ben cuidada, allà la vol tothom. És una dona meravellosa, jo la visito cada setmana. Em venen al cap tots els records viscuts al seu costat durant tota una vida i no n'hi ha ni un de dolent», confessava sobre això.

D'altra banda, el fill de Carmen, Augusto, també ha volgut detallar l'assumpte sobre la salut de la seva mare. «La meva mare està molt tranquil·la, bé dins del que és possible, malauradament ja no reconeix ningú des de fa temps, però no se li n'ha anat el somriure de la cara. La visito amb assiduïtat i, de vegades, porto els meus fills amb mi. Som conscients de la realitat, no queda més remei», admetia desolat.

Tot i que Carmen Sevilla no recorda els seus éssers estimats, l'actriu gaudeix sense cap inconvenient de la companyia i continua passant moments inoblidables al costat d'aquests.