Primer pla de José Ortega Cano amb cara de sorpresa

Ortega Cano revela els seus gustos íntims i deixa sense paraules a Ana María Aldón

Una polèmica entrevista ha vist la llum

Ortega Cano viu un dels moments més durs de la seva vida. I és que el torero ha hagut de fer front a l'assetjament mediàtic des que es va fer pública la seva crisi matrimonial amb la seva dona Ana María Aldón.

A més, tampoc ajudava a aquesta situació el fet que la mare del seu fill José María reprengués la seva feina a la televisió. I és que, des que la dissenyadora fes una entrevista molt polèmica a Déjate querer, la pressió per part de la premsa ha crescut considerablement.

Primer pla d'Ortega Cano amb la boca oberta
L'extorero ha arribat al límit. | Telecinco
 

D'altra banda, uns dies després de les declaracions de l'exsupervivent, s'asseia al plató de Viva la vida per oferir el seu dur testimoni. Després de les seves paraules, van créixer encara més els rumors al voltant del matrimoni. Per aquest motiu, la premsa no va trigar ni un instant a aparèixer davant el destre, una cosa que no li va agradar gens al pare de Gloria Camila, que explotava contra ells.

Després de perdre els papers, els seus detractors han recopilat alguns dels moments més polèmics que ha protagonitzat el vidu de Rocío Jurado al llarg de la seva vida.

Surt a la llum el passat fosc d'Ortega Cano

Sens dubte, Ortega Cano no pot més amb la situació. Després de l'escandalosa intervenció de la seva dona a Déjate querer, l'extorero va haver d'enfrontar-se, novament, als periodistes que seguien tots els passos.

A més, uns dies després a la participació d'Ana María a l'espai presentat per Toñi Moreno, sortia una exclusiva de la revista Lecturas que anunciava un altre conflicte familiar. I és que aquest mitjà afirmava que la parella ja fa vida per separat. La dissenyadora, després de finalitzar el programa d'Emma García, va tenir una forta discussió amb Gloria Camila i el seu marit.

Posteriorment, Ortega Cano pagava les conseqüències d'aquesta exclusiva i carregava contra la premsa que hi era present. Mentre l'extorero gaudia d'un passeig amb bicicleta amb el seu fill José María a Costa Ballena, els mitjans apareixien per truncar els plans estiuencs del destre.

«Deixeu-me, deixeu-me! No t'atenc perquè no vull! Deixeu-me tranquil!», esclatava.

«Voleu que em posi violent, que vagi a la presó? Deixeu-me tranquil!», exclamava furiós. A la vegada, va aprofitar l'oportunitat per desmentir la informació de Lecturas. «Això és mentida, escolti, això és mentida!», cridava perdent el control.

Després d'aquesta polèmica trobada entre el pare de Gloria Camila i la premsa, immediatament les xarxes socials es van omplir de missatges destructors contra el destre. A més, també treien a la llum alguns dels seus draps bruts. Des d'entrevistes fins a testimonis d'alguns dels seus familiars, posant així contra les cordes el vidu de 'La más grande'.

Justament s'ha recopilat un vídeo sobre una entrevista que va fer amb Cristina Tárrega uns anys després de la mort de la cantant. Va ser, en aquell instant, on va mostrar el seu veritable pensament masclista.

«M'agradaria una dona tradicional per al meu fill. El que jo he volgut sempre per a mi. Una dona que sigui de casa seva, una dona que sàpiga cosir», deia sobre això.

De manera immediata, els enemics d'Ortega Cano han escrit comentaris a les xarxes socials com «la joieta d'Ortega» i «De casa seva? Només li va faltar dir amb la cama trencada. A caseta i ell qui sap on».

«Cada vegada que sento dir això d''una dona de casa seva' mor alguna cosa dins meu». «Li ha faltat dir: 'i que, a més, tingui la boca tancada i no destaqui més que jo'», van escriure alguns usuaris.

José Ortega Cano a un photocall
El pare de Gloria Camila, al punt de mira després de ser acusat de masclisme. | Europa Press
 

Les pors més grans d'Ortega Cano

No hi ha cap mena de dubte que aquestes declaracions del passat del destre han deixat de pedra Ana María Aldón. D'altra banda, tot apunta que el malson d'Ortega Cano no s'acabarà aviat. I és que aquesta nit la filla de la seva dona, Gema Aldón, s'asseu al Deluxe.

La seva intervenció en aquest espai farà que s'aclareixi una mica més la situació que viu la dissenyadora amb l'extorero, a més de confessar la seva veritable relació amb Gloria Camila.

«Té moltes ganes de parlar, de donar la seva opinió. Hi ha una cosa que li fa mal i és que ningú no li ha preguntat per les polèmiques que està tenint ella», revelava una reportera de Sálvame.

Sens dubte, una polèmica entrevista que farà créixer, encara més, l'interès pel conflicte familiar. I especialment, els majors perjudicats de la seva aparició al programa de Telecinco seran Ortega Cano i Gloria Camila, ja que tot apunta que no en sortiran ben parats.