IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Òscar Dalmau i Thais Villas esperen el seu segon fill

El presentador i la seva parella esperen el seu segon fill

Òscar Dalmau, comunicador català
Òscar Dalmau, comunicador català que espera el seu segon fill | Cedida

La vida d’Òscar Dalmau segueix sense sortir-se de l’exitós camí en la que conviu. Líder i codirector de ‘La Competència’, un dels programes més escoltats de la radiodifusió catalana, i expresentador de ‘El Gran Dictat’, Dalmau pot afegir ara una altra notícia notable a la seva col·lecció.

I és que, tal com va assegurar la seva parella Thais Villas a Instagram, aquesta ha donat la rebuda el 2018 embarassada i Òscar Dalmau, per tant, tornarà a ser pare.

 

de BON ANY ! Bon 2018! #2018 #bonany

Una publicación compartida de òscar dalmau (@philmusical) el

La discreció com a màxima premissa

No volen cridar l’atenció. Això és el que es desprèn d’una parella, amb un èxit notori a la petita pantalla. Si bé és cert que Dalmau va saltar a la fama quan fa més de 10 anys ens presentava els bolets de Catalunya al programa ‘Caçadors de bolets’, també ho és que Thais també té una dilatada trajectòria televisiva.

Des de 2006, de fet, és la mà dreta del Gran Wyoming a ‘El intermedio’. La de Fraga, de 43 anys, fa diversos anys que col·labora a ‘La Sexta’, tot i que és cert que els seus inicis van passar íntegrament per Catalunya.

 
Òscar Dalmau en una imatge d'arxiu
Òscar Dalmau en una imatge d'arxiu | Twitter

 

Emissores de ràdio com Punto Radio —on també hi era Josep Pedrerol—, COM Ràdio, Rac1 —com el seu marit, Òscar Dalmau— o Catalunya Ràdio i televisions com Telecinco, TVE i Betevé han sigut partícips de la seva progressió.  

Tot i això, a dia d’avui és dificilíssim trobar imatges d’ells dos junts.

Segon fill a casa dels Dalmau Villas

Fa dos anys —a inicis de 2015— Dalmau i Villas van donar la benvinguda a la seva primera filla. Un embaràs que, de fet, també el van portar amb una màxima i absoluta discreció, ja que aquella vegada no van anunciar-ho enlloc.

Ara doncs, la parella donarà la benvinguda a un altre petit, però mantenint el secretisme i el silenci que caracteritza a la parella.


Comentaris

envia el comentari