Oto Vans ha de pagar 8.000 euros a Hisenda

L'influencer va ser el sisè expulsat d'aquesta edició de 'Supervivientes' i va confessar que no es va sentir còmode durant el concurs
Oto Vans va ser el sisè expulsat de 'Supervivientes' | Instagram

 

Oto Vans, sisè expulsat de l'actual edició de 'Supervivientes', s'ha emportat una sorpresa quan ha arribat del seu pas pel concurs més aventurer de Telecinco i ha fet la declaració de la renda.

 

Aquest fet acostuma a ser un mal de cap pels ciutadans que han d'ajustar comptes amb l'Estat, tot i que, si es té la sort de poder rebre diners i no pagar-los, doncs és una alegria que ajuda a donar-li la benvinguda a l'estiu. Ara bé, no ha tingut la mateixa sort Vans que, després d'arribar d'Hondures, va realitzar els tràmits pertinents i va descobrir que havia de pagar un total de 8.000 euros a Hisenda.

 

 

Un deute amb Hisenda i el NIE caducat

Segons explica 'La Coctelera', el jove va anunciar la xifra a través de les històries del seu Instagram i, fins i tot, va fer sarcasme amb frases com: «que bonic que és ser influencer». Però aquí no acaba la història, i quan Vans es va disposar a fer el pagament del seu deute amb Hisenda, es va adonar que tenia el NIE caducat, fet que va provocar la cancel·lació de les gestions que havia fet fins ara.

 

Així doncs, el primer que va haver de fer va ser anar a renovar-se el NIE i matinar per a fer-ho, gest que no li agrada i que li va suposar un problema afegit. De fet, durant el seu pas per 'Supervivientes' ja va deixar evidència que aixecar-se aviat als matins no era el seu fort. No obstant això, Vans no ha tingut més remei que fer-ho per a poder tenir tots els seus papers en regla, pagar a Hisenda i oblidar-se de deutes i problemes fiscals.

 

Cal recordar que el pas de Vans pel programa de Telecinco no va ser especialment satisfactori per a ell, ja que no es va acabar de sentir còmode. De fet, va arribar a dir que es va sentir com un «corderet entre llops». I és que, segons ell, tots els seus companys sabien de televisió menys ell. Tot i això, no li va anar tan malament i va aguantar al concurs fins a ser el sisè expulsat.

 

També et poden interessar...