Anita i David Salvador gaudint de les seves vacances

Anita Matamoros comparteix el seu primer posat estiuenc amb David Salvador

La influencer està gaudint d'unes vacances paradisíaques a Filipines

Anita Matamoros ens manté informats contínuament de les seves anades i vingudes, com a bona influencer que és. Ara acaba de compartir el seu primer posat estiuenc amb  unes fotografies on apareix ella amb el seu nou xicot, David Salvador, gaudint de les aigües de Filipines,  país on han marxat de vacances la parella en companyia d’uns amics i del germà d’Anita, Javier Tudela.

Anita i David fa pocs mesos que surten junts, però es pot entreveure que entre ambdós existeix molt bona química, si ens guiem per les instantànies que Anita comparteix habitualment d’ella i el seu xicot.

 

La parella es mostra molt còmplice
La parella es mostra molt còmplice | INSTAGRAM

 

Sembla que la parella s’ho està passant la mar de bé a Filipines, amb unes imatges que demostren que tenen temps per a tot, tant per a  moments íntims i romàntics com per a moments d’aventura.  Així ho mostren en una instantània on apareixen a sobre d’una canoa amb els braços amunt i que l’acompanyen amb les paraules  «que comenci l’aventura».

Altres imatges mostren moments on apareixen molt afectuosos, en banyador i gaudint dels paratges paradisíacs de Filipines, i en les quals Anita es refereix al seu xicot com al seu bombó. D’aquesta manera, Anita no descansa del seu vessant d’influencer, i fins i tot de vacances, segueix compartint fotografies de la seva vida diària, si més no, els seus seguidors volen estar informats de tots els seus moviments.

 

També et pot interessar...