Pablo Alborán a l'acte d'Unicef a Madrid

Pablo Alborán escampa la por als seus fans: «No paro de plorar»

Els seguidors del cantant estan preocupats pel seu estat de salut

Pablo Alborán és un dels cantants més reconeguts del panorama musical espanyol. Són molts els que el segueixen als concerts que fa, però també a les xarxes socials. Ara ha aprofitat aquestes plataformes per a mostrar el seu estat d'ànim.

Una de les últimes publicacions que ha fet a Instagram ha deixat bastant preocupats els seus fans. Senten com a propis els seus èxits, però també pateixen, com si fos en primera persona, les desgràcies del cantant.

El malagueny trigarà a oblidar l'última dificultat a què ha hagut de fer front. S'ha vist afectat per un problema de salut que li pot costar car.

És possible que a partir d'ara es fixi més en el que fa. Sobretot perquè no es torni a repetir l'últim episodi que li va danyar els ulls. Es pot considerar un simple error domèstic o distracció.

El que està clar, és que hauria pogut tenir un diagnòstic més greu.

«No puc parar de plorar. Porto dues hores plorant», va explicar als seus fans. En principi, es podria pensar que era per algun problema personal o alguna molèstia física.

Fins i tot podria ser per la mort de la seva amiga Mila Ximénez. Però no era així. El motiu de les llàgrimes era un altre de ben diferent.

Una pífia que li va afectar els ulls

Com sol ser habitual en Pablo Alborán, va arribar a casa després d'una llarga jornada laboral. Havia estat tot el dia d'entrevistes i havia de treure's el maquillatge que portava a la cara. Res fora del normal en un artista.

Alborán es va equivocar i, quan s'anava a desmaquillar els ulls, «en comptes de posar-me crema hidratant, em vaig posar pasta de dents. Sí, pasta de dents», va explicar.

L'error va quedar en una simple anècdota que en un primer moment va sorprendre els seus fans.  Sobretot perquè va dir que feia dues hores que no podia parar de plorar.

El més probable és que la coentor ja se li hagi passat. Aquest estiu, el cantant malagueny té per davant una llarga gira de concerts. A partir d'ara, Els seus seguidors estaran pendents de les seves cançons, però també dels seus ulls.

La sensació que va experimentar Alborán no resulta gens agradable. Els experts en salut bucodental adverteixen que, si va als ulls, la pasta de dents provoca picor, llàgrimes i enrogiment de la parpella.

La concentració de lauril sulfat, que és el genera l'espuma, pot generar aquesta irritació. Sobretot si s'aplica en certes parts del cos per a les quals no està pensat.

Si ens passa això, el primer que hem de fer és mirar els components de la pasta. Així sabrem els riscos que correm. A continuació, rentarem la zona afectada amb abundant aigua tèbia.

Ja se sap que la pasta de dents no està pensada per a altres parts del cos que no siguin la boca. Malgrat que durant anys es va dir que era un bon producte contra les cremades, això no és cert. 

Un cantant molt solidari

Pablo Alborán està considerat un dels artistes més estimats a Espanya. Sempre s'ha mostrat molt actiu amb les iniciatives solidàries i en més d'una ocasió ha col·laborat amb els més necessitats.

Fa tot just una setmana, va anunciar, molt content, que s'havia fet ambaixador d'Unicef.  També va advertir que és una gran responsabilitat, ja que el preocupa no estar a l'altura del càrrec.