Primer pla de Pablo Chiapella.

Pablo Chiapella, de pedra en veure com ha canviat el seu altre fill

Pablo Chiapella ha vist com part de la seva família ha fet l'estirada

Pablo Chiapella segueix petant-ho com Amador Rivas a la llegendària sèrie La que se avecina. La sèrie porta en obert tretze temporades i segueix aconseguint èxit rere èxit. I és que aquests ja es queden per a la història de la televisió.

Sí, perquè l'elenc està format per actors molt estimats per l'audiència. Especialment Pablo Chiapella, qui veu com els xavals joves imiten el seu personatge a través de les xarxes socials. Fins i tot a la vida real és un personatge molt perseguit.

Però a més d'Amador Rivas, hi ha altres personatges a la ficció que han causat gran enrenou. Entre ells, el seu fill, Nano, interpretat per Fernando Boza, el petit revoltós i entremaliat.

Imatge de Pablo Chiapella a la sèrie La que se avecina amb els seus 'fills', Carlota y Fernando Boza
Pablo Chiapella i Fernando Boza a La que se avecina | Mediaset

El fill fictici de Pablo Chiapella aspirava a convertir-se en un futbolista, el somni truncat del seu pare. I és que al petit l'hem vist créixer a la petita pantalla i fer front als problemes sentimentals dels Cuquis.

La fama del petit fora de la sèrie

Boza ja té 18 anys i s'ha convertit en tot un home. I ha estat justament a la pantalla encara més petita, la del mòbil, on s'ha fet notar aquesta estirada. Concretament, s'ha convertit en un rostre conegut a la famosa aplicació de TikTok.

Allà compta amb prop de 770.000 seguidors on contínuament comparteix vídeos de tendències i balls. Així que el seu triomf ha estat tant a la realitat com a la ficció. A les seves xarxes socials, fa ostentació de ser fan de Marvel i El Rubius.

Així mateix, Boza ha compartit experiència amb la seva germana, Carlota. L'any 2006 es va apuntar al càsting amb la jove i aquí va començar els seus primers passos. Els dos petits van ser seleccionats i es van convertir així en els fills oficials de Pablo Chiapella i Eva Isanta.

A les seves xarxes socials també parla obertament del problema de salut que pateix: és celíac. Tanmateix, també dedica publicacions a mostrar com es diverteix i els llocs que visiteu. I per a això, Carlota sempre l'acompanya.

Pablo Chiapella té clar el nou rentat de cara

Per la seva banda, Pablo Chiapella segueix de gira mediàtica promocionant la nova temporada de La que avecina. Així, per a Vertele va parlar sobre el tipus de personatge que protagonitzava. «Si aquesta sèrie plantegés ara el capítol zero, no sé si el deixarien tirar endavant», declarava.

El personatge de Pablo Chiapella no ha estat mai exempts de crítiques. I ha volgut explicar que amb aquesta personalitat és tot «el que no s'ha de fer» i «ens estem rient de la persona que és així».

A més a més, deia que «hi ha nens que em venen i em diuen: 'M'agradaria ser com Amador', i jo els dic que 'No ho has entès, no cal ser com Amador'. Una altra cosa és que estigui escrit i interpretat d'una manera que et faci gràcia».

«M'agradaria veure Amador fer les coses bé, però crec que aleshores perdria la gràcia», afegeix. En aquesta nova entrega de la sèrie, la comunitat s'ha traslladat de Montepinar a Contubernio 49, un canvi que deia Chiapella era necessari. «Era necessari per revitalitzar la sèrie. Ens havíem quedat una mica obsolets».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp