Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Pablo Motos

Pablo Motos la deixa muda en esmentar les filles que ningú coneix

Pablo Motos té una vida íntima molt interessant

Pablo Motos és de les figures més conegudes de la televisió. El seu programa, El Hormiguero, ha guanyat multitud de premis i, fins i tot, ha aconseguit reconeixement internacional. Però què amaga Pablo Motos darrere de la faceta professional d'aquest espai famós?

Com és normal entre personatges que treballen per als mitjans de comunicació, la seva vida acostuma a estar ben resguardada. De fet, Pablo Motos poques vegades ha volgut parlar sobre la seva vida privada. Tot i això, sí que sap que comparteix gran part de la seva vida amb la seva dona, Laura Llopis. Amb ella no ha tingut fills, però això no vol dir que no hagi format una família. La parella té dues nenes d'una relació anterior. Amb elles el comunicador ha creat una rutina de què li costa separar-se.

Tanmateix, no només comparteixen rutina, sinó també feina. Les dues noies treballen al plató de El Hormiguero, una és guionista i l'altra exerceix com a escenògrafa. Així parlava Pablo Motos sobre elles: «són dues noies amb talent i sobretot són molt bones persones». Tot i això, sembla que els frecs entre ells són inevitables, però, com a totes les famílies, això queda entre ells.

Foto de Pablo Motos i la seva dona Laura Llopis en una boda.
Pablo Motos amb la seva dona, Laura Llopis. | GTRES

Més detalls de la intimitat de Pablo Motos

Va néixer el 31 d'agost del 1965 i es pot dir que va ser tot un rebel. Durant la seva adolescència ha admès que entrava a casa per saquejar. «Entràvem a les cases i robàvem coses que després hi veníem», deia. Tanmateix, això que per a la seva colla i per a ell semblava un joc es va truncar un dia quan es va assabentar que un dels seus amics va morir durant una persecució policial. Des d'aquell moment es va prometre canviar el rumb de la seva vida.

Abans d'embarcar-se en el món audiovisual i televisiu, el periodista va provar sort com a DJ, però sembla que la seva carrera a la indústria musical no el va portar gaire lluny. Així que va provar sort en un altre àmbit: als mitjans de comunicació. Va ser així com va començar a Radio Requena, un treball que va compaginar com a netejavidres. Això sí, ho va deixar quan va ser solvent treballant només als mitjans.

Foto de Sonsoles Ónega i Pablo Motos a 'El Hormiguero'
'El Hormiguero' és una joia televisiva. | Atresmedia

Després d'aquest pas per la ràdio, va anar sumant experiències i treballs fins que va arribar El Hormiguero, un dels primers programes de Cuatro. Encara que les primeres temporades no van tenir gran èxit, aviat es va posicionar com a uns dels espais estrella del canal i líders de la televisió. Un títol que continua ostentant avui dia. Afortunadament, es tracta d'una de les grans joies de la productora 7 y Acción que comparteix amb el seu soci Jorge Salvador: un negoci que els deixa com a benefici aproximadament 10 milions d'euros.

Tots aquests èxits han fet que el patrimoni del periodista augmentés, evidentment. Té dos habitatges, dues finques i una casa de camp a València, la seva terra natal (exactament, ell és de Requena). Però això no és tot, sinó que tindria una altra casa al Cap de la Nau, a Xàbia, on sol passar l'estiu. Quant al seu domicili familiar, es troba en un dels pisos que té al barri de Salamanca, a Madrid: un espai que té 300 metres quadrats, valorat en més de 2 milions d'euros.