Pablo Motos

Pablo Motos té un gest amb Ana Rosa Quintana que deixa a tothom sense paraules

Pablo Motos s'acosta a Ana Rosa Quintana tot i treballar en la competència

Pablo Motos segueix sumant reeixides xifres d'audiència cada nit a 'El Hormiguero'. Parteix del secret d'aquest èxit són els personatges convidats que acudeixen al plató d'Antena 3. Motos, coneixedor que la competència està pendent de cadascun dels seus programes, ha tingut un gest amb Ana Rosa Quintana poc habitual.

'El Hormiguero' començava la setmana amb la presència del cantant Omar Montes, que presentava la gira del seu últim àlbum, Quejíos de un maleante. També li ha explicat a Pablo Motos que participarà en un combat de boxa el proper mes de juny a La Coberta de Leganés després de vuit anys sense combatre.

Pablo Motos ha rebut el cantant Omar Montes al plató

Per a l'entrevista, com amb qualsevol altre convidat, el presentador prepara seccions on surten a la llum anècdotes o curiositats sobre el personatge. Montes, en aquest cas, s'ha enfrontat al test de les formigues en què havia de recordar amb qui estava posant a les fotos que li ensenyaven.

Omar Montes i Pablo Motos al plató d' 'El Hormiguero'
Omar Montes ha estat el primer convidat de Pablo Motos d'aquesta setmana a El Hormiguero | ATRESMEDIA

Montes ha endevinat que Victoria Federica i Isabel Díaz Ayuso estaven darrere de la silueta que apareixia amb ell a diferents fotos. Més tard li ha tocat el torn a una imatge en què el cantant no tenia clar amb qui estava posant. Aleshores les mateixes formigues del programa, Trancas i Barrancas, li han donat tres opcions.

Ana Rosa Quintana present a 'El Hormiguero'

El cantant ha hagut d'escollir entre Susana Grisso, Terelu Campos i Ana Rosa Quintana. Finalment, el convidat ha encertat que es tractava de la presentadora d''El Programa de Ana Rosa', que apareixia amb ell en una imatge presa fa alguns anys.

En concret, es tractava d'una ocasió en què el cantant i la periodista han anat a dinar a un restaurant de la capital. Celebraven llavors el llançament de la docuserie 'El principito' sobre la vida del cantant madrileny. Una producció que va ser possible gràcies a Mediaset España en col·laboració amb Unicorn Content i Beta Spain.

Ha estat curiós veure com el programa d'Antena 3 ha fet referència a la periodista que precisament treballa a la cadena de la competència. Així, Ana Rosa, involuntàriament, s'ha colat a 'El Hormiguero' quan la seva imatge ha aparegut amb la del cantant de Carabanchel.

Imatge d'Ana Rosa Quintana
Ana Rosa Quintana ha aparegut al programa presentat per Pablo Motos dilluns passat | Europa Press

Aquesta no és la primera vegada que Ana Rosa apareix al programa presentat per Pablo Motos. L'any 2009 la comunicadora es va asseure al plató d''El Hormiguero' quan s'emetia a Cuatro, la seva presència va fer assolir una xifra de rècord absolut d'audiència. Va aconseguir un minut d'or del 25,3% de quota de pantalla, amb gairebé 5 064 000 espectadors.

Pablo Motos ja va comptar amb Ana Rosa Quintana al seu programa fa anys

Dos anys després, Ana Rosa va tornar al programa de les formigues. En aquesta ocasió va participar en un experiment del programa que consistia a sostenir una petita bola amb el nas contra el de Pablo Motos. La dificultat era que l'havien de subjectar mentre l'aire d'un assecador els dificultava la tasca.

L'experiment va acabar de manera inesperada amb un petó entre els dos periodistes, cosa que va provocar les rialles dels seus companys i de tot el públic. Va ser un pic que, indubtablement, va incrementar l'audiència.

Aquestes han estat les dues úniques intervencions en què la presència de Quintana han estat "en carn i os". Dues visites que a més es van produir quan el programa s'emetia a Cuatro, cadena de grup Mediaset. Aquesta última, gràcies a la presència d'Omar Montes, s'ha emès a la competència de Telecinco, Antena 3.