Pablo Motos presentant 'El Hormiguero' el 18 de novembre de 2019

Pablo Motos i el seu altre problema de salut: «Pensava que em moria»

El presentador de 'El Hormiguero' confessa la por que ha passat


Per fi, Pablo Motos pot tornar a presentar 'El Hormiguero' al plató d'Atresmedia i ho farà avui dijous, 11 de febrer, després d'haver patit Covid-19 a casa i no haver pogut presentar el seu veterà espai d'entreteniment per primera vegada en 15 anys durant més d'una setmana.

Aquest ha sigut un descans forçat per Motos i aquesta dura experiència ha deixat diverses seqüeles en el presentador de Requena que, encara que no ha patit problemes físics importants, sí que ha tingut molta por que el seu contagi de Covid pogués evolucionar i tornar-se greu.

Com cada dia des que passa les jornades a casa, 'El Hormiguero' connectava amb el presentador des del seu domicili, on aquest solia entrar per videotrucada per relatar com anava la seva quarantena, de vegades fins i tot en pijama. Aquest dimecres, durant l'entrevista de Marta Hazas i Javier Veiga, es va sincerar després de més d'una setmana sense poder sortir de casa.

Han sigut deu dies en què el conductor del programa 'El Hormiguero' ha pogut pensar sobre el vital que és portar una vida sana, i en aquesta línia es va llançar a donar un consell a l'audiència fidel: «Feu esport. El que sigui, alguna cosa que no us costi molt».

«Tinc un problema gran i és que soc asmàtic»

Ahir li confirmava a Núria Roca que aquest 11 de febrer tornarà a plató, però també explicava com ha passat aquests dies de quarantena amb la Covid: «Estic tancat i no puc més perquè no he pogut sortir al carrer per a res, he hagut d'estar els 10 dies aquí».

«He pensat molt i, després de passar el coronavirus, voldria donar un consell amb totes les meves forces, tot i que no és la primera vegada que ho faig», afirmava abans d'assegurar que «cal fer esport, almenys deu minuts al dia».

«Jo tenia un problema gran i és que soc asmàtic, si enxampava la Covid era un problema, però també tenia un gran avantatge, que faig molt esport», recalcava Motos. «Diuen els metges que això és el que m'ha salvat, de moment... el meu sistema immunitari està fort perquè faig esport cada dia».

La reflexió vital de Pablo Motos

Motos llançava a l'aire una frase molt profunda sobre la vida: «El que et canvia la vida no és el que fas de tant en tant sinó el que fas cada dia». No només això, ja que Motos va animar la gent «que diu que no té força de voluntat» a posar-se l'objectiu de fer una cosa «durant quatre setmanes perquè es converteixi en un hàbit per al cervell».

A més, Motos va confessar que aquesta nit, en el retorn a 'El Hormiguero', començaria el programa d'una forma molt reflexiva, on explicaria coses que ha valorat durant aquests dies de confinament per la Covid-19, i que aconsellava «que ningú se'l perdi». Segur que el pic d'audiència d'aquest dijous 11 de febrer passarà a la història del programa d'Antena 3'.

Des de l'1 de febrer sense presentar 'El Hormiguero'

Dimarts passat, 2 de febrer, el presentador valencià va haver de quedar aïllat per precaució després d'estar en contacte amb un positiu per Covid. Des d'aquest dia, la valenciana Núria Roca ha estat la conductora del programa amb més audiència de la televisió espanyola.

Aquests dies han passat convidats de la talla d'Omar Montes, Daniel Guzmán, Carmen Maura, Susanna Griso o Maluma. Finalment, Pablo Motos tornarà a retrobar-se amb l'audiència des del plató del  'El Hormiguero', moment que anhelava des que va caure malalt de Covid fa uns dies.